193 cm,127 kg. vélemények? Tanácsok?
Pedig stresszre az emberek általában fogyni szoktak.Bár lehet én tudom rosszul,az sincs kizárva.
Egyébként azokat ajánlom én is mint a többiek+sok mozgás
Viszont a futást hanyagold ha lehet,bár az lenne majdnem a legjobb,de a térdeid lehet nem bírnák az edzéseket,és fájnának.Ezért ajánlanék akár egy sima szobabiciglit,de legjobb lenne szerintem az úszás,mivel nagyon jól átmozgat,és kíméli az izületeket.
Sok sikert !! :)
Hát igen,a mozgás rásegítene eléggé.
Esetleg konditerem nincs közelbe ?
Ott a kardió gépeket tudnád jól használni
Megtudlak érteni
De figyelj.Biztos lesz olyan is aki nem azt látja,hogy ‘’ez a kövér srác mit akar itt’’ hanem azt fogja gondolni,hogy minden elismerésem,ô legalább szeretne azért tenni,hogy egészségesebben éljen.
Vigyél magaddal fülhallgatót,és zárd ki a külvilágot.
Tudom ez így könnyûnek hangzik,bár te biztos azt gondolod,hogy áá meg félsz tôle.De hidd el,utána lehet még meg is kedveled és szîvesen fogsz lejárni.
Velem is így volt.Elsô hónapban,tökre paráztam,meg folyotn azon járt az eszem,hogy mindenki engem nézd,de az az igazság,hogy le se tojtak.Csak ugye én bebeszéltem magamnak,közbe meg nem is érdekelte senkit hogy én mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!