Mennyire egészséges a mai reggelim?
Reggeli: 30 g zabpehely (kb 170 kcal)
100 g natúr joghurt (53 kcal)
1 kisebb alma (70 kcal)
+ Fahéj
-ezt rétegeztem egy üvegben
Ez nem túl sok szénhidrát?
(Az ebédem egy szelet (80g) sült tarja lesz (100g) paradicsommal.
Vacsora: túró, zöldségekkel. )
Szerintem nem rossz, ha a fogyás a lényeg. Szóval ha nem testépítő diéta, akkor szerintem oké.
Ha nem a fogyás a cél, akkor jóval több fehérjét reggeliznék, mert az több energiát ad délelőtt ezáltal nem leszel farkaséhes.
Mi az, hogy túl sok szénhidrát? Van, akinek sokszorosa kell annak, amit beviszel, ami nem csoda, hisz a reggelidben kevés szénhidrát van, a többi étkezésben még kevesebb.
Ha ketogén diétát folytatsz, akkor sok, különben nem.
A kalória esélyes, hogy iszonyúan kevés. Ha szénhidrátot nem akarsz enni, akkor egyél sokkal több zsírt, kalória kell, a fehérje pedig nem jó, ha túl magas.
Nem mintha tudnám, hogy milyenek a makróid, mennyiségek nélkül...
30gr zab tudtommal 100 kalória körül mozog, már ha a natúr változatból csinálod. Na mindegy, ezt nem kötekedésnek, csak hogy tudd :)
Elég kevés a reggelid energiatartalma, valamit berakhatnál tízóraira. Amúgy az összetétel fogyáshoz megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!