Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vacsorát csináljak,...

Milyen vacsorát csináljak, ami fogyókúrás?

Figyelt kérdés
én nem követek diétát, csak kevesebbet vacsizok meg mozgok sokat és ma nem tudom, hogy mit főzzek, amit a család is megenne szivesen, de én is, mivel diétázom, és nekik sem árt :) szóval mit lehetne? már csináltam virslipörköltet, gombapörköltet, rántottát, zöldséges húst. de már kifogytam az ötletekből. előre is köszönöm!
2010. jún. 22. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Sült csirke mellé tzatziki saláta:) Én legalábbis ezt enném vacsira.
2010. jún. 22. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

ÓÓÓÓÓÓ tojásos lecsó!Imádom:P

Most is tudnék belőle nyomatni:)

Vagy töltött tök,rakott karfiol,töltött karalábé,saslik sok salátával,zöldséggel:D

2010. jún. 22. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

hal zöldségkörettel és rizzsel

legalábbis nálunk ez lesz ma a vacsi, hmm már várom:)

2010. jún. 22. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Én mustárba pácolt husit sütök sütőben, és hozzás friss zöld salátát.
2010. jún. 22. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ananászos csirkemell lesz :)
2010. jún. 22. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
tejberizs, tejbegríz, tojásrántotta gazdagon :) cukkini lecsó, hal/csirke salátával vagy zöldséges rizzsel, főttojás, ham and eggs, én ilyesmiket szoktam :)
2010. jún. 22. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
A rántottát meg a lecsót a fogyókúrás könnyű vacsikhoz soroljátok páran ? :)) Kenyérrel eszitek gondolom, na így együtt aztán pláne nem is könnyű, és nem is fogyókúrás. (Bocsi az off-ért).
2010. jún. 22. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:

cézár saláta.

túróval töltött zöldségek.

rántotta,tükörtojás.

tonhalsaláta.

(ja és uccso nem feltétlen kell kenyeret enni a rántittához.én teflonon csinálom,olaj nélkül és kenyér nélkülde h ne bántsa a gyomrom adok hozzá paprikát pl.:)

2010. jún. 22. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Nekem teljesen mindegy, mit fogok enni, csak finom legyen :-)

Bocsánat az off-ért, de miért nem csinálsz , ha már családod van, valami normális kaját, amiből te is eszel féladagot mondjuk ? Azt mondtad, hogy nem követsz diétát, szóval nem nagyon értem, hogy akkor miért nem főzöl akármit, magadnak pedig kevesebbet szedsz kb. 10%-al ?

2010. jún. 22. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

A lecsóban mégis mi hizlalna? :O

Olíván megdinszteled a hagymát,hozzá a paprika,paradicsom,fűszer,tojás.Ebben mi a hizlaló?

És nem eszem kenyérrel,úgy sejtem a többi fogyni vágyó sem.:D

Mi nem vágunk alá szalonnát meg kolbászt sem.Gyakorlatilag mindennek létezik alternatív,egészséges formája.Úgy gondolom,ahogy mi készítjük,nemigen hizlal:P

2010. jún. 22. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!