Szerintetek van esély a lassú fogyásra egy lusta embernek, ilyen életmódváltással?
164/70 kg vagyok,sajna fél-1 év alatt felrakódtak rám a zsírpárnák,kb mikor leültem az íróasztal mögé....
Kb 2300 kcal volt a napi betevőm,nulla sporttal.Sportolni utálok,mindig is utáltam.
Elkezdtem diétázni,1300 kcal a napi adag.Próbálok beiktatni rostokat,gyümit,némi főtt kaját,fehérjét.
Teljesen elhagytam az üdítőket,nasikat,csokikat,pékárut.
Illetve elkezdtem a számomra egyetlen vállalható sportot,bicajozni.Erős tempóval napi 30-40 perc,plusz heti egyszer 20-25 km.
Lassú,de maradandó eredményt szeretnék elérni.
Szetintetek lehetséges így?
Jó tanácsok?
Csodálnám, ha nem fogynál így. Nekem kicsit kevésnek tűnik az 1300 kcal, de nem vagyunk egyformák, lehet, hogy a te anyagcseréd jelentősen lassabb.
A bicaj jó, nekem is csak az ment, amikor a melegtől nem tudtam gyalogolni, jó kis fogyást segítő mozgás tud az lenni.
Én is lusta vagyok. :)
Először én is csak a kajára figyeltem oda, sport max. séta volt, de így is lehet fogyni. A biciklizés teljesen jó, a lényeg, hogy fogyás közben formáljon is valami, ne kenődj szét a végére.
Én a futásra mondtam azt régen, hogy soha, de már beláttam a pozitív hatásait, és mivel profitálok belőle, így már másabb, hamarabb nekiindulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!