Hogy lehetne eltüntetni 1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Hát igen...nagyon gáz,de az utóbbi időben nem figyeltem magamra,és feljött némi felesleg az oldalamra,és van egy kis narancsbőr is a fenekemen.
163cm vagyok és 52kg.Milyen módszert javasolnátok?
14/L
2010. jún. 21. 16:07
2/8 A kérdező kommentje:
Kicsit pontosabban,ha lehetne.:)
Amúgy otthon van ilyen elliptikus sífutógépünk.Az használ valamit?
2010. jún. 21. 16:27
3/8 anonim válasza:
szerintem az jolehet ,ha éhes vagy és nasiznál, egyél gyümölcsöt ha szereted.. :) de szerintem nem vagy sok teljesen normális a súlyod..és amugy hányévesvagy?
4/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.Így ha súly-magasság arányt nézzük az tényleg rendben van.Csak van egy kis husi,ami nem tetszik és izmosodni szeretnék.:)
2010. jún. 23. 21:37
5/8 anonim válasza:
Leírta, hogy 14:)
Amúgy nekem bevált, hogy reggelre csak gyümölcs aztán utolsó gyümölcs evés után 1óra minimum ebédig.ebédre meg vacsira mindent eszek de csak 6ig.
Ja és sportolok.
6/8 A kérdező kommentje:
Ma egyébként már rászántam magam a futásra (pedig utálok futni)én jobban bírtam mint a kutyám :D
2010. jún. 23. 21:39
7/8 anonim válasza:
na az joo..:) igen jobb ha sportolsz deh én azér sport mellett nem birom ki h ne egyek sokat..:$:D amugy megértem h zavar a husi nekem is csak az a bajom.. de ha kitartó vagy mennifog :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ez is egy kis plussz volt,hogy tényleg odategyem magam.:)
2010. jún. 23. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!