Fogyási rekord? Kinek hány kiló minusz ment le és mennyi idő alatt érte el?
fogyni csak lassan, okosan szabad
kerülni a tésztát, krumplit, rizst, csak fehérje, sonka, tojás, marhahús.
hülyeség a zöldség, csak a hasa nő tőle.
citrom, alma
én 3 hét alatt 5kg fogytam, nem nyúlt ki a bőröm , nem lettem szöttyedt
Üdv!
40kg-2év
Lassan, de biztosan.
14 kg kb. 5 hónap alatt. Tészta-, krumpli-, rizs- és cukormentes táplálkozás.
Mondjuk ez kb. 6 éve volt, mára visszaszedtem az egészet :)
Az igazság az, hogy tényleg csak "életmódot" lehet váltani, vagy másképp előbb-utóbb de minden visszajön !
..és azt is csak lassan, nem túl nagy kalória csökkentéssel, mert a szervezetünk nagyon tud raktározni!
Persze az elv, hogy kevesebb legyen a bevitel, mint a felhasznált fontos amíg fogyni akarsz. Utána meg ne legyen azért több. A zöldség nem hülyeség, hanem a szervezet számára fontos ásványi, és vitamin anyag és az emésztéshez nélkülözhetetlen rost jól tömít, ami miatt nem csak egészségesebb vagy, hanem az éhséget is csökkenti, hízás nélkül ! A fehérje diéta rövid távon elmegy,de csak akkor ha komolyan edzzel mellette. Azonban hosszú távra kell gondolkodni, és ott a cukor, és zsír megvonás az alap. A szénhidrát azért kell zabpehely,köles,kukorica rizs, és krumpli formájában, de reggelire lehet teljes örlésű kenyér is, gyümölccsel. Ebédre és vacsorára lehet zöldségféle, és száraz fehérhús ( csirkemell, sonka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!