Ez a kaja jó volt ma?
Figyelt kérdés
Kb 10 dkg káposzta nyersen,két banán,egy alma,3 szem szőlő,egy falat dinnye,egy 50 grammos rio mare egy fél szelet vékony kenyérrel,egy 25 grammos csoki (nem bírtam nemet mondani :s ) és 2 liter víz 15/L,170 cm,84 kg2010. jún. 20. 17:24
2/6 anonim válasza:
ha vacsorára eszel valami rendes kaját rizs+hús+ saláta, akkor igen...amúgy nagyon kevés
3/6 anonim válasza:
bazz... számolod h hány szem szőlőt eszel egy nap? vigyázz a negyedik szemtől hízlal.. -.-
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nem számolom csak pont amikor írtam akkor ettem meg XD
2010. jún. 20. 17:54
5/6 anonim válasza:
inkább a kalóriákat számolgasd, a mai nap tartasz kb 600-nál ...koplalsz, annak meg sok értelme nincs, a csokit is azért etted, mert a szervezeted próbál életben maradni ....
6/6 anonim válasza:
Ez nagyon rossz. Kevés is, és értelmetlen is. Ezzel nem fogsz fogyni, csak szarul leszel egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!