Milyen edzést ajánlotok amivel le tudnék fogyni?
dietazz
nem kamu a 70% kaja es 30% edzes
magaval a kajaval is le tudsz fogyni, csak edzessel viszont nem
csirke, pulyka, mozarella, sok proteines kaja!!! hajra:) teljeskiorlesu / barna kenyer, stb
A testtömeged és magasságod alapján ki lehet számolni, hogy mennyi kalória az, ami a tömeged megtartását okozza. Ha ez alatt eszel, és még mozogsz is, akkor tuti fogysz, kalóriát kell számolj folyamatosan. Drasztikusan nem szabad levinni, mert anyagcserebelassulást okoz.
Mivel elég magas a testtömeged, én valami izületkímélő mozgásra voksolok (egyelőre). Tudod, nem ugrálsz, nincs hirtelen mozgás, nehogy lesérülj. A sima séta is sokat segít, ha rendszeres. Napi 30-60 perc. Reggel csinálsz pár felülést, lábemelést, fekvő tornát, hogy kicsit fittebben kezdd a napot.
Szia! Sajnos nem tudok linket csatolni, de keress rá a 'fegyencedzés' címszóra. Már csinálom egy ideje, és igen hatásosnak bizonyult =)
A program lépésről-lépésre halad, nagyon az alapoktól, szóval gyenge állóképességű emberek is jól tudnak vele haladni.
Én több ismerősömtől is hallottam róla, azért vágtam bele, ők is sikerekről számoltak be (sőt, látom is rajtuk)
Javaslom, hogy próbáld meg, kitartást hozzá, ha bármi kérdésed van, írj! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!