Mit tanácsoltok le akarok adni pár kilót?
Figyelt kérdés
Viszont nagyon édes szájú vagyok, már többször próbálkoztam, és maximum 1 hétig bírtam. A mozgás szerintem meg van, biciklivel járok egész nap emberekhez a városban, otthon sincs lustálkodás 2 gyerek mellett.2018. aug. 8. 20:38
1/7 anonim válasza:
Én is elég édesszájú vagyok és nekem az segített, hogy étcsokira váltottam. Amikor tejcsokit ettem, volt, hogy megettem egy nap vagy fél táblát is, mégis kívántam még a csokit, étcsokiból meg elég bekapnom 1-2 kockát és onnantól egy napra le van tudva a csokiigényem :D
2/7 Lily Aldrin 22 válasza:
Próbáld ki a zabkását. Édesítsd mézzel meg csümölcsökkel. Nagyon finom, édes és egészséges
3/7 anonim válasza:
Én gyümölcsöt eszek, ha édeset kívánok.
4/7 anonim válasza:
Ha kibírod 2 hétig, már nem fogodkívánni a cukrot, de ne tedd, italba és ételbe sem. Igen, a jeges tea is cukor, meg a fagyi is.
Nem, nincsen meg a mozgás 2 gyerekkel, mert túlsúlyod van. Ha meglenne, akkor lemozognád a bevitt kalóriát, de nem mozgod le. Az nem sport a 2 gyerek és a kis kényelmes tempójú bringázás, az csak maga az élet.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó te milyen mozgást ajánlanál? Egyébként 167cm vagyok és 67 kg. Legalább 7 kilót le szeretnék adni, de 10-nek még jobban örülnék
2018. aug. 9. 14:43
6/7 anonim válasza:
Az utóbbi időben anyukám és nővérem is sok kilót leadott. A tesóm rengeteg édességet fogyasztott. Ez csak rajtad múlik, neked kell rendezni az agyadban, hogy mi az amig lehet és mi az ami már sok. Ezt anyuméktól hallottam.
7/7 anonim válasza:
A kalóriaszámlálás egy nagyon hatékony módszer, mely húz egy jelképes határt a vagyaid és a célod közé. A többi már akaraterő.
Nem a nagyvilágba dumálok, nettó 70 kg-ot adtam le 8 hónap alatt a kalóriabázis nevű nagyszerű oldal segítségével.
Nekem volt miből, de neked is segíthet az oldal. Nézz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!