Baj, ha megittam most egy korty vodkát?
Figyelt kérdés
Bográcsozás van nálunk, és hát megkínáltak...Több, mint 4 hónapja nem ittam alkoholt. Amit ma megettem, ki is jött, elég erős hasmenésem van, semmi nem marad meg bennem. De egyébként is csak 2 banán, 2 szelet light margarinos teljes kiőrlésű kenyér, egy barack, és 7 kocka csokoládé volt a mai kajám. (édességet fél éve nem ettem.) Szerintetek hizlal? Vagy a hasmenés miatt a cukroknak és egyebeknek nem volt "idejük" lerakódni? A vodkától lesz valami gond? Fogyni szeretnék még, legalább 2 kilót. Szerintetek?2010. jún. 19. 20:13
1/8 anonim válasza:
vissza fogsz hizni 1 hét alatt 4 kilót mert felboritottad a diétát
2/8 A kérdező kommentje:
Valaki értelmes esetleg??
2010. jún. 19. 20:25
3/8 anonim válasza:
Amilyen a kérdés, olyan a válasz...
4/8 anonim válasza:
nem lesz semmi bajod. ha diéta alatt néha tartasz egy bűnözős napot akk kicsit akár fel is gyorsulhat az anyagcseréd. a lényeg h ne legyen lelkiismeretfordulásod és ne csússz bele mindenféle kalóriaszámolós ördögi körbe. tapasztalat.:(
inkább egyél többet és sportold le.
megnyugtatásul én ma ettem 2szelet pizzát.:( :DD. ráadásul lisztérzékeny vagyok. de tadamm még élek.:D
további sok sikert.:)
5/8 anonim válasza:
hát a diétád inkább koplalás.. a vodka nem volt gond, a baj az volt, h technikailag éhgyomorra ittad, így elég erősen reagált rá a szervezeted. a hasmenéstől meg nem tud felszívódni semmi se, amit ettél, vagyis hasznosulni se.
6/8 A kérdező kommentje:
Most félek eléggé, mert a vodkától hányingerem van, és ég a gyomrom :S Lehet, hogy hányni is fogok. Hányás+hasmenés...Király...
2010. jún. 19. 20:51
8/8 anonim válasza:
Mi Earl-el rengeteget szoktunk inni a rákbárban csak utána nem emlékszünk semmire.Példáúl egyszer egy buszon ébredtünk fel.
Randy Hickey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!