Szerintetek 165 cm hez a 46 kiló nagyon sok? :s
Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 22:08
11/24 anonim válasza:
Inkább kevés, de mutass egy képet magadról, a súly/magasság nem minden.
12/24 BarackObama válasza:
Én 159 cm vagyok és ehhez 40 kg, 16éves vagyok, és mindneki azt mondja, hogy milyen vékony, meg sovány vagyok. Falun lakok, esszük a szalonnát, sonkát, stb, de csak nem tudok felszedni egy-két kg-t. Voltam orvosnál, ott azt mondták, hogy amíg fejlődök normálisan (nő a mellem, és egyebek), addig nem számít, hogy milyen vékony vagyok. DE nem érzem jól magam a bőrőmben. Amíg fejlődik a tested normálisan, és neked megfelel ez a súly, addig nincs probléma, de ennél ne legyél kevesebb!
13/24 anonim válasza:
A szíved valószínűleg már károsodott az éhezéstől és esélyes, hogy sosem lehet majd gyereked sem.
Gratulálok!
( Nagyon sürgősen fordulj orvoshoz ! )
14/24 anonim válasza:
Inkább kevés. A helyes súly nőknél a magasságod utolsó két számjegye. Nálad 65kg az ideális (+- 5kg) vagyis 60-70 közötti
15/24 anonim válasza:
Olyan soványan javasolnám, hogy egyrészt ne éhezz (ha emiatt vagy sovány) és sportolj. De rendesen, heti 3 alkalom, akár több amikor már haladóbb szinten csinálod. Akkor nem leszel túl vékony de hájas sem.
16/24 gabesz147 válasza:
Ne csak itt kérdezgess, hanem az orvosodat is kérdezd mg, annak függvényében, hány éves vagy, milyen az étrended, a családban is jellemző-e az a soványság?
18/24 Animefangirl666 válasza:
Hát szintén 165cm vagyok és csak 43kg.De ahhoz képest nem nézzek ki soványnak. 15L
19/24 anonim válasza:
Szia egyeltalan nem sok en 161 cm vagyok ugyanigy 46kg val es nekem azt mondjak h nem sok sot szerintem nyugodtan "hizhatsz" is meg ;)
20/24 anonim válasza:
Én ugyanennyi vagyok 14 évesen pedig sokkal többet eszem, mint a barátnőm és ő a nehezebb nekem ez genetika. Lehet neked is az ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!