Szerintetek is fogynom kéne? Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. 177 cm és 53 kg lány vagyok. Eddig normális testalkatnak gondoltam magam, de mindenki a környezetemben azzal piszkál, hogy milyen dagadt vagyok, meghogy testalkatilag milyen erős vagyok plusz dagadt. És nekem ebből már elegem van, már sírtam is miatta elég sokszor. Egy hónapja elkezdtem edzeni,(guggolas, kitores,felulesek..) és emiatt kicsit izmosodott is a fenekem, meg a hasam kezd kockasodni. A súlyom ugyanugy maradt 53 kg, és még mindig piszkálnak hogy dagadt vagyok. Szerintetek is fogynom kéne? Vagy mitől indulhatna be a fogyás, mert az edzes nem segit. Válaszokat előre is köszönöm.
Idiota vagy ha most ezert elakarsz kezdeni fogyni, ha te magad is latod hogy kocka hasad van akkor mert is? Mit akarsz leadni ? Az izmot? Mert kell mindenki masra hallgatni? Ha te normalisnak gondolod magad akkor mert nem szarod le amit masok mondanak? Ne legyel anorexias vagy akarmi csak azert mert masok piszkalnak. Szard mar le masok velemenyet. Magadnak kell tetszened nem masoknak
2018. júl. 30. 22:16
2/10 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy 16- os BMI-vel daginak tartanak. Ird le az igazat, mert itt valami nagyon nem igaz.
2018. júl. 30. 22:18
3/10 anonim válasza:
Nem vagy dagadt, csak hülyék akik ezt mondják, vagy irigyek.
Szard le őket, nem érnek annyit hogy fontos legyen a véleményük
2018. júl. 30. 22:49
4/10 anonim válasza:
Egyél többet és folytasd az edzést, kellene rád egypár kiló.
Ha a környezeted tényleg ilyen idióta, ne foglalkozz velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!