Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétánál idegesség?

Diétánál idegesség?

Figyelt kérdés
5 hete diétázom alacsony CH-n, a forma jól alakul. Viszont az elmúlt 1 hétben kb. az is idegesít amit amúgy észre sem vennék. Ez normális ilyenkor, esetleg egyek valami csaló kaját?

2018. júl. 29. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

A viszonylag kevés kalória és a kevés ch miatt sem ritka az ilyesmi.

Azt meg nem mondom, hogy mit csinálj, vannak kemény emberek, akik tűrnek, én mint hedonista bizonyára lazítanék, de azért minőségi étellel s csak ha nem szállok el miatta különösebben a kalóriával (vagy akkor is, mert a közérzetem fontosabb. ezt az embernek magának kell eldöntenie).

A céljaid azért eléggé fontosak s látod, hogy a tested jól reagál a diétára, úgyhogy úgy tűnik, nem kéne nagyon eltérned tőle. Csak még szokatlan. Sokan akkor is rosszul viselik a hirtelen ch ejtést, ha később belejönnek és remekül érzik magukat így.

2018. júl. 29. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen ez velem is így van bár én nem ch szegényen eszek. De a kevés étel okoz ilyesmit. Próbálj többet enni és többet mozogni is mellé hátha jobb lesz. Nekem ez be szokott jönni csak sokszor lusta vagyok mozogni :D
2018. júl. 29. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Első voltam s csatlakozom az előzőhöz, bár tudom, hogy van olyan is, aki nagyon éhes lesz a mozgástól. De sokunknak SOKKAL könnyebb többet mozogni és többet enni s ehhez nem kell kis alap kalóriaigény. Valami mozgás úgyis kell az edzés mellé, kis kardió, némi aerob... Megvan a szerepük az egészségre, közérzetre nézve, de a szálkásításban is sokat segíthetnek.
2018. júl. 30. 01:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Normális, talán edzés az tud segíteni a dolgokon, vagy meditáció...
2018. júl. 30. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Normális, én ilyenkor a kalóriakereten belül eszek valami kevésbé diétás dolgot (banán, kevés csokoládé pl.), néha - néha pedig a napi étkezésem lesz 200 - 300 kcalal több, de ezt tényleg csak pár hetente. Mennyire alacsony a ch-beviteled?
2018. júl. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!