Hogyan tűntethetném el a vádlimról és a combomról a narancsbőrt?
Figyelt kérdés
Eddig akkor látszott csak, mikor összenyomkodtad, most viszont már fekve is, vagy ha kinyújtom...
Alapból vékony vagyok, 170 cm, 53 kg.
Viszont észrevettem, hogy a lábam, de főleg a combom sokat vastagodott..
A szüleim lebolondoznak, mert szerintűk tuti fogyózni akarok.
2018. júl. 27. 13:09
11/25 A kérdező kommentje:
Nekem olzan az alakom, mint a 3. képen levő lánynak...
2018. júl. 27. 14:47
12/25 anonim válasza:
Akkor csak simán testkép zavarod van, vagy figyelemre vágysz és mivel mástól nem kapod meg, ettől az oldaltól reméled a megváltást.
13/25 anonim válasza:
Nemrég volt a tévében egy műsor, különböző praktikákat próbáltak ki ellene, legtöbbet a kefés átdörzsölés használt.
14/25 A kérdező kommentje:
Baromság, nincs testképzavarom!!!!!!!!
Mondtam, hogy vékony vagyok, az is, de a narancsbőr ott van, ha fekszem látszik is...
Nem tudom mit nem lehet ezen felfogni...
A hasamon egy gramm zsír nincs. Inkább mindig a combomra híztam, most is így van. Lefénykéztem a lábam...
2018. júl. 27. 15:16
16/25 anonim válasza:
A lila víznek már csak ilyen a hatása. Sokat térdepelhetsz. Amúgy nincs azokkal a csülkökkel semmi baj, jól néznek ki. Egy kis lovaglás és még a bőröd is rendben lesz.
17/25 A kérdező kommentje:
Az fürdőbomba.
A térdem meg genetikailag száraz.. :(
2018. júl. 27. 15:29
19/25 A kérdező kommentje:
Csakha megnyomkodod, akkor látszik
2018. júl. 27. 15:36
20/25 anonim válasza:
Amúgy a képet nem így kell csinálni, állva előlről, hátulról, oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!