Zabkásával fogyhatok?
Zabkása reggelire jó, ha nem egy szekérderékkal tolsz be.
Napközben inkább egyél rendesen.
Ha az a célod hogy tönkre vágd az emèsztèsed csinálhatod.
Ha meg fogyni is szeretnél akkor egyél napi 1700kcalt+sportolj egy órát és hidd el hogy sikeres leszel, így meg nem nagyon
Mármint zabkásából nem akarsz 500 kcalnál többet? Mert az OK. Napi összbevitelnek buta ötlet.
Akkor fogysz, ha kalóriadeficitben eszel, ez teljesen független a zabkásától. Zabkásával is el lehet hízni és zabkása nélkül is le lehet fogyni, sőt, a zabkása komolyan zavarhatja egyesek fogyását. Próbáld ki, hogy téged személy szerint jól laktat-e. Mert mint étel, teljesen jó (már ha nem cukros meg ilyenek).
én 10 kilót fogytam nagyjából a következőkkel:
reggeli- a lefdurvább zabkása, kakaoporral, csokival vagy nutellával, banánnal gyümölccsel magokkal
10 órai- egy kis zsírszegény túró
ebéd: (legkésőbb 2kor) hal vagy csirke, zöldségekkel, esetleg rizs (kevés) levesek
uzsonna-gyümöööööölcs
vacsora:tojás sonkával (2 db)
heti 4x futottam 40 percet a maradék napokon erősítettem.
bárki meg tudja csinálni enniy a titok, nem kell éhezni csak nyilvána buta emberek nem jönnek rá h a tartós eredményhez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!