Timido kérdése:
Lassan már annyira túlzásba viszem a fogyót, hogy ebédelni sem merek, mert nem fogyok. Tanácsok?
Figyelt kérdés
már 20 kilót fogytam, amíg kondiba jártam, heti kétszer. de mióta nem járok kondiba, (6 hete ) ugyanannyi kiló vagyok. Sehogysem tudom lekűzdeni. először 1500 kalóriát ettem ( amikor kondiba jártam ) amikor már nem, akkor lecsökkentettem 1300 ra, de semmi, aztán 1000, akkor sem volt eredmény, most olyan 800 körül van, de még mindig semmi. :((
csak 5 kiló felesleg van rajtam, de sehogy sem sikerül.
hetente kétszer járok futni fél órára.
2010. jún. 18. 18:01
1/6 A kérdező kommentje:
vagy álljak át, az egyik nap 30 perc futás, másik nap pedig valami aerobikos video itthon? vagy béres alexandra vagy rubint réka video?
2010. jún. 18. 18:06
2/6 anonim válasza:
inkább min 1500 kcal, persze, hogy nem fogysz, ha koplalsz és raktározásra kényszeríted a szervezetedet... [link]
3/6 A kérdező kommentje:
ez a kalkultáor, azt mondja hogy 1700 a jó nekem, de attól el is híznék! :D
2010. jún. 18. 18:10
4/6 anonim válasza:
Az nem lehet,h pont ott tartasz amikor stagnál a súlyod egy picit.Ez eltarthat 2 hétig is.Ráadásul,még a mozgást is elhagytad (amit sztem vissza kellene állítani vmilyen formában),úgyhogy sztem ez tök normális.Kitartás,be fog az indulni.Nem hallottam még olyan diétáról ahol ne állna be néha egy kis egyhelyben toporgás.
5/6 anonim válasza:
persze, hogy hízol tőle, ha már hónapok óta a felével koplalsz....sportolj többet és egyél rendesen, vagy mit gondoltál, nem eszel szinte semmit, akkor miből lenne energiád mozogni és miből épülne izom? most ott tartasz, hogy a tested túlélő üzemmódban van bármit eszel zsírt csinál belőle, még a meglévő izmaidat is arra használja, hogy zsírraktárt töltsön
6/6 anonim válasza:
Mikor kondiba jártam, fogytam, mióta nem járok nem fogyok... Vajon mi lehet a fogyásod kulcsa...?!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!