Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lassan már annyira túlzásba...

Timido kérdése:

Lassan már annyira túlzásba viszem a fogyót, hogy ebédelni sem merek, mert nem fogyok. Tanácsok?

Figyelt kérdés

már 20 kilót fogytam, amíg kondiba jártam, heti kétszer. de mióta nem járok kondiba, (6 hete ) ugyanannyi kiló vagyok. Sehogysem tudom lekűzdeni. először 1500 kalóriát ettem ( amikor kondiba jártam ) amikor már nem, akkor lecsökkentettem 1300 ra, de semmi, aztán 1000, akkor sem volt eredmény, most olyan 800 körül van, de még mindig semmi. :((

csak 5 kiló felesleg van rajtam, de sehogy sem sikerül.

hetente kétszer járok futni fél órára.

2010. jún. 18. 18:01
 1/6 A kérdező kommentje:
vagy álljak át, az egyik nap 30 perc futás, másik nap pedig valami aerobikos video itthon? vagy béres alexandra vagy rubint réka video?
2010. jún. 18. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
inkább min 1500 kcal, persze, hogy nem fogysz, ha koplalsz és raktározásra kényszeríted a szervezetedet... [link]
2010. jún. 18. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
ez a kalkultáor, azt mondja hogy 1700 a jó nekem, de attól el is híznék! :D
2010. jún. 18. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Az nem lehet,h pont ott tartasz amikor stagnál a súlyod egy picit.Ez eltarthat 2 hétig is.Ráadásul,még a mozgást is elhagytad (amit sztem vissza kellene állítani vmilyen formában),úgyhogy sztem ez tök normális.Kitartás,be fog az indulni.Nem hallottam még olyan diétáról ahol ne állna be néha egy kis egyhelyben toporgás.
2010. jún. 18. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
persze, hogy hízol tőle, ha már hónapok óta a felével koplalsz....sportolj többet és egyél rendesen, vagy mit gondoltál, nem eszel szinte semmit, akkor miből lenne energiád mozogni és miből épülne izom? most ott tartasz, hogy a tested túlélő üzemmódban van bármit eszel zsírt csinál belőle, még a meglévő izmaidat is arra használja, hogy zsírraktárt töltsön
2010. jún. 18. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikor kondiba jártam, fogytam, mióta nem járok nem fogyok... Vajon mi lehet a fogyásod kulcsa...?!:D
2010. jún. 20. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!