Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert olyan a hasam mint egy...

Miert olyan a hasam mint egy kis mamanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok ... A hasam olyan mint egy kis mamae (hasra hizok).. Hogyan adjam le a zsirt ? Valami otlet? Edzes tervek is johetnek etrend ..

Koszi

18/L

2018. júl. 11. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Ötlet? Google-t ismered?
2018. júl. 11. 15:27
 2/5 Barack20 válasza:
Helyi fogyás nincs, ha fogyókúrázni szeretnél, mindenhonnan fogyni fogsz.Kell egy beállított étrend, amit mindennap be kell tartani,és ha van rá lehetőség, mindennap ugyan akkor étkezz. Állítólag akik fogyni szeretnének nem szabad szénsavas dolgokat inni,ebben nem vagyok biztos bár kitudja.Edzés:hát, nemis tudom, ha edzel akkor a zsír alatt lesz hasizmod, ami megnövelheti a területet, szóval lehet még nagyobbnak tűnhet a hasad.Szerintem fuss, cukros, lisztes dolgokat kerüld. :)
2018. júl. 11. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Ha hasra hízol akkor has-edző gyakorlatokat végezz pl: felülés, háton fekve páros láb emelés, hasprés....
2018. júl. 11. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, szerintem puffadás is lehet az oka.

Ha 160cm vagy és 58kg akkor egy olyan 5öst kéne leadnod, és figyelni a kajára és akkor valószínűleg nem lesz rajtad felesleg.

Edzeni hiába edzessz nem fogsz fogyni, fogyni akkor fogsz, ha nem koplalsz, de kevesebbet eszel, mint amennyire szükséged van, az az kb 1500kcalt.

Azt hogy miből viszed már be az csak egészség kèrdèse, de nyilván a gyümölcs és zöldség alapú ètelek a kedvezőek, kerülni kell a sok(!!!) sót, cukrot, zsíros ételeket és a fehér lisztes ételeket.

Szerintem ennyi az alapja igazából, nyilván lépésről lépésre kell haladni.

2018. júl. 11. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha zsíros a hasad, akkor azért, mert valamikor többet ettél a kelleténél és lerakódott. Sokan hasra híznak először, ez van.

Mozogj, amit szeretsz, bár szerintem az erősítés+kardió+aerob a tuti :D De kinek mi szimpatikus s mire képes. Én pl. csak sétával tudok "sok" kalóriát égetni, mással alig, de dolgozom rajta.

Kalóriadeficit kell. Hogy ezt te hogyan éred el egészségesen s nem éhezve, azt ki kell tapasztalni. Van, aki eszik, amit és amennyit akar (azért egészséges étrend célszerű), csak sokat mozog vagy ritkán eszik (vagy sűrűn, biztos van, akinek az jön be). Másnak rá kell jönnie, hogy mivel száll el (én anno mindennel, de tényleg. néha túl sok zöldség, túl sok gyümölcs, túl sok fehérje, sokszor túl sok zsír ment nagy igyekezettel is) s mi laktatja.

2018. júl. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!