Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért is fogytam a tavaly...

Miért is fogytam a tavaly nyáron? Még mindig nem értem :-D

Figyelt kérdés

Szóval, 15/L vagyok. A tavaly ősszel ( nem 2009-ben, hanem 2008-ban ) nagyon meghiztam és úgy is maradtam egész nyárig. Aztán juliúsban elutaztunk Horvátországba és azt mondtam, hogy " nem érdekel, ameddig Horvátba vagyok azt eszek amit akarok és amennyit akarok, aztán mikor hazaérek jöhet a fogyás ". Horvátországban pedig 4*-os szállodában voltunk, svédasztal volt reggel és mondanom sem kell, hogy úgy tömtem befelé amit megkivántom, ahogy csak tudtam. Reggeli után kb. 1 órát kimentünk egy kicsit a vizbe, de semmiképpen sem beszélhetünk intenziv úszásról, én inkább lubickoltam és néztem a halakat a búvárszemcsimmel, de nem merültem le. Aztán aludtunk délig és délbe bementünk egy kicsit a városba és nézelődtünk, de félig autóval, félig gyalog mentünk és fagyit ettünk vagy amit ott kaptunk.

Aztán este megint a szállodában ettünk és akor még többet ettem, mint reggel : pörkölt, sülthús, rántotthús, minden jöhetett, 5 fajta köret+ 2 adag nagy makaróni paradicsomszósszal és jó sok sajttal, végére pedig süti ( perzse reggel is volt süti ). Aztán megint alvás reggelig.

5 napig voltunk Horvátországban. Amikor hazajöttem már nem kellett diétázzak....az alakom hihetetlenül megváltozott, jó kondiban voltam és feszes testem lett.

Valaki elmagyarázza hogyan is történhetett ? Nem mintha zavarna, de nem találok magyarázatot és kiváncsi vagyok, ha valaki talál. Köszönöm előre is !

2010. jún. 17. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Aha, szóval kigömbölyödtem, 160 centivel 50 kilósan, na persze :-)"

"A kérdező kommentje:

Amikor elmenten nyaralni 68 kg voltam"

Na most akkor hogy is van ez ?:D 5napig nyaralni voltál ahol degeszre etted magad és 18 kg-ot fogytál?:D Hűha te csodákra vagy képes!!!:D

2010. jún. 17. 22:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerinted miért tettem fel a kérdést ? Azt hiszed én most szálltam le a falvédőről vagy mi a helyzet ? Tudom, hogy ez elméletileg lehetetlen , mit tudnék magyarázni mikor még én sem vagyok tisztában ezzel s ahogy elnézem, nem is leszek .....
2010. jún. 17. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Perszeeeee. 18 kg 5nap alatt.

Az azt jelenti, hogy egy nap alatt 3,6 kg-t fogytál, ami lehetetlen...főleg, hogy teli etted magadat.

Ez nagyon sántikál...

2010. jún. 17. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne itt szórakozz már légyszi!:D Ezt senki nem fogja bevenni hogy 5nap alatt 18 kg-ot fogytál :D Mit hiszel hogy hülyék járnak ide?! Hát nagyot tévedtél kislány! Nem értelek hogy mi jó van neked ebben...lehet nem vagy normális sőt tuti!:D
2010. jún. 17. 23:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Jah az előbb elfelejtettem hogy van még egy alternatíva :D

Nem jó a mérleged :P

2010. jún. 17. 23:22
 16/19 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom, mert Horvátban nem a seggeden ültél és szétmozogtad magad.
2010. jún. 18. 05:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

jajj utolsó válaszoló :D ne nevettess már :D

Szétmozogta magát ? Azta és 18kg-ot lemozgott??:D JÓ vicc :)Más kemény diétával is nehezen ad le ennyit.

2010. jún. 18. 08:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Nem.Semmilyen diétával sem lehet egy nagy alatt 3,6 kg-t lefogyni..

Esetleg 0.5-t, vagy nagyon talán 1 kg-t. De annál többet...

Vagz kérdező, a 68kg-t nem írtad el? Nem 55-t akartál írni , vagy 52-t [ugye mivel a 2-es és az 5-ös a 8-as alatt van...], mert úgy lehetséges.

De ezt ne akard nekünk beadni, nem vagyunk mi hülyék.

És hidd el, én sem vagyok idősebb nálad. Sőt, fiatalabb vagyok. És attól még nem veszem be ezt a marhaságot.

2010. jún. 18. 10:25
 19/19 anonim ***** válasza:
*nagy=nap
2010. jún. 18. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!