Hogy fogyjak 60nap alatt 15 kilót?
84 kg-ról két hónap alatt simán lehet 15 kg.ot egészségesen fogyni.
először is kezdj sportolni: bringázás és futás: [link]
bringázásból, amennyit bírsz, mondjuk két naponta
menj el úszni is néha ill. szaunázni vagy infraszaunázni, hogy a bőröd is feszes maradjon (heti 2 alkalom )
étkezésedre is figyelj, de semmi drasztikus kalóriabevitel csökkentést nem szabad, én azt tanácsolom, egyél annyit kb, mint most, hiszen elkezdesz sportolni...viszont csoki, nasi, cukorka, sütemények, kóla....ezek nélkül legyél meg egy ideig, persze egy süti/ hét vagy egy-két kocka csoki/hét, simán belefér
ha sporttal fogysz, akkor a bőröd is szép marad majd :)
egyél jó sok gyümölcsöt, zöldséget és sok folyadékot (mindjárt jönnek egy páran, hogy a gyümölcsnek magas a cukortartalma, de a mozgás miatt arra is szükséged lesz, ill a bőröd érdekében a vitaminokra és áasványi anyagokba belőle) ;)
sok sikert és kitartást, és ne feledd, hogy az első egy-két hétben nem fog annyira menni a sport, de minden perc mozgás számít :)
Voltam egy mérésen ahol azt mondták hogy napi 1400 kalória alatt kell ennem na én most napi 500-1000 kalória között eszek reggel 10 kor megyek kosarazni 1 kor hazamegyek és 3-4 órától 9 ig kint vagyok. Akkor így meglehet simán.
A szaunázásér meg az úszásér még nem is kell messzire mennem 1 perc sétára van innen az uszoda. Köszönöm a tanácsokat. Már csak bírni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!