158 cm vagyok és 50 kg. Kövérnek érzem magam. Hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
A combon nagyon hurkás, és haspólót egyáltalán nem vehetek fel, mert hasra elég kövér vagyok.2018. jún. 20. 12:55
11/31 anonim válasza:
Kívámcsi vagyok erre a "kövérségre", jöhet a kép
12/31 anonim válasza:
Nyugi emberek, igazam volt, csak egy unatkozó kislány, aki nem tudja másképp lefoglalni magát a vakációja idején.
Nem kövér.
13/31 A kérdező kommentje:
Nem látjátok a zsír csomót a hasamon emberek?
2018. jún. 20. 14:58
15/31 anonim válasza:
Az üzenet: [link]
Szerintem ez nem te vagy! Valakit nagyon leakarsz égetni és ez nagyon embertelen!
Szegény kislánynak van olyan képe, ahol teljesen anorexiásnak néz ki..
16/31 A kérdező kommentje:
Pedig én vagyok.
Régebben az voltam, de ki gyógyultam belőle. Most se arról van szó hogy olyan akarok lenni, csak vékonyabb.
2018. jún. 20. 15:07
17/31 anonim válasza:
Akkor kezdj el mozogni, futni, úszni. Ja, csak ahhoz meg lusta vagy. Inkább zabálsz össze minden sz..rt.
18/31 A kérdező kommentje:
Nem zabálok össze semmit sem.
Mert egy ideje már kb nem is eszek. Annyira össze van szűkülve a gyomrom.
2018. jún. 20. 15:11
19/31 anonim válasza:
Izomsorvadással és csak hasra hízva simán lehet igen hájas is az ember hasa ennyivel (persze hogy még a combja is hurkás legyen, az kizárt. ahhoz extrém elhízás kell, a comb alapból max. hájas, de nem hurkásodik hamar, mint a has), de az 50% testzsírhoz azt kell mondanom, hogy a trollkodást is meg kell egyeseknek tanulni s mint tudjuk, "obvious troll is obvious". Ennél finomabban kell csinálni.
20/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!