Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hallottatok már az every...

Hallottatok már az every other day diet-ről? Próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem stresszeli a szervezetet, nem hinném hogy egészséges. de tény, hogy kevesebb kalóriát fogsz így bevinni, ergó fogyni fogsz. csak akkor már nem egyszerűbb mindennap enni keveset?
2018. jún. 15. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
egyébként nem egy nagy durrantás fogyózni. nemkell minden hülyeséget kitalálni meg mindenféle csodamódszert. egyél kevesebbet és fogyni fogsz, ennyi a nagy titok. vagy egyél annyit amennyit én, én mindennap elmondom neked mit ettem aznap, ha te is annyi leszel, tuti lefogysz :) vagyok 60 kiló vaságyastól :P
2018. jún. 15. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Nem hallottam, ez melyik?
2018. jún. 15. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Nem, csak a One Meal Every Other Dayről, ami, gondolom, sokkal durvább.

Az a helyzet, hogy embere válogatja, jó-e az ilyen (már amiről te írsz és nem tudom, pontosan mit értesz alatta, nyilván nem egyféle stílusa van annak sem). Nekem alap, hogy a napjaim hasonlóak legyenek (és soha ne legyen túl kevés a kalória) s pl. a valamiért népszerű 5:2 diétánál a totális böjtöt is jobban bírnám egy ideig.

De van, aki képes koplalni azért, hogy másnap ehessen, amit akar... Ha nem koplalunk, hanem mondjuk 1300 kcal és tetszőleges kcal között váltunk, akkor azzal nem akárki fogy rendes tempóban, de a koplalást is lehet ellensúlyozni egy erős nappal...

2018. jún. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!