Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van ez? Szerencse vagy...

Mitől van ez? Szerencse vagy jó gènek/testfelèpítés?

Figyelt kérdés
Kanadàban élek ès szinte mindennap eszek valamilyen szemèt kajàt ebèd időben. Mègse kezdtem el hízni. 1 èvvel ezelőtt 55 kilòsan jöttem ide ès most is 55-60 között vagyok. Otthon persze normàlis kajàt eszem anyukàm főz rànk egèszségen. Nem vagyok anorexiàs sem, mindìg ilyen vèkony voltam. Izmaim is rendben vannak, öcsèm 35 kiló ès 5 percig simàn feemelem ès megtartom magam előtt. Egyenlőre nem sportolok semmit.
2018. jún. 11. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy az elhízás nem attól függ, hogy szemétkaját eszel ebédidőben... Attól, hogy az alapanyagcseréd és az ehhez párosított napi rutinod mennyi kalóriát éget el és te mennyit viszel be. Ha ez kiegyenlíti egymást, te nem fogsz hízni még akkor sem, ha napi 10 tábla milkát benyomsz.
2018. jún. 11. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit az első írt, nem a kaja minőpségén múlik... Plusz jó génekkel is elhízol kalóriatöbbletben, nem hinném, hogy az a jó genetika, ha nem hízol a túlevéstől, bár létezik ilyen is...

Az izmok is megvannak rosszabb kaja mellett is, ha jók a makrók, az edzés és a pihenés (kevés izomnál persze nem kell külön edzés az izmok megtartásához).

2018. jún. 11. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
nincs olyan, hogy "szemétkaja" lényeg a mérték mindenből.
2018. jún. 11. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
No igen, én is gondoltam rá, hopgy megjegyzem, hogy ami a kérdezőnek szemét kaja, az lehet, hogy teljesen OK. Manapság divatos leszemetezni ételeket, ilyenkor sosem tudom, mire gondolnak. Rossz minőségű étel persze létezik, előnytelen is valamilyen szempontból, de a szemét erős kifejezés.
2018. jún. 12. 01:20
 5/6 A kérdező kommentje:
A szemètkajàra a Burgert, Pizzàt èrtettem. Mondjuk igazi burgert szoktam enni nem ilyen Mekiset. Hülye nem vagyok.
2018. jún. 12. 07:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.
2018. jún. 12. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!