Az utóbbi egy hónapban elkezdtem fogyózni. Egy nap nagyon keveset eszek, volt hogy három alma volt a menüm. Viszont egyrészt erőtlen voltam, másrészt tanulni sem tudtam valahogy és csodálkoztam is, hogy a vizsgáim felét elbuktam, pedig rendesen jártam be előadásokra! Ettől lehetett, hogy nem fogott egyszerűen az agyam? Milyen agyserkentő cuccok vannak, amikben nincsen vagy minimális a kalória?
2010. jún. 16. 13:38
1/7 anonim válasza:
Én Reergin tablettát szoktam szedni vizsgaidőszakban. És én is fogyózom. :P Mégis 3 tantárgyból meg tudtam tanulni az anyagot 5ösre. A Reergin vény nélkül kapható, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Remélem, segítettem. :)
2010. jún. 16. 13:40
2/7 anonim válasza:
Ha nem eszel, jó hogy fáradt vagy és kimerült. Agyserkentők: ginseng, lecitin (tabletta formában)
2010. jún. 16. 13:41
3/7 anonim válasza:
Juj de miért kell agyserkentő?! Nem három almával kell fogyózni egy nap, hanem egészséges, kiegyensúlyozott étrenddel 1200-1500kcal körül! (3 db alma kb 90kcal...)
Nem hiszem, hogy jó megoldás a tabletták szedése, főleg ilyen korban - gondolom ha vizsgázol, még fiatal vagy.
Nekem egyébként a sima tea nagyon bejött, csak erősebbre kell főzni a kelleténél. Próbálkozz először ezzel, vagy a kávéval, hátha elég.
Mellette pedig egyél picit többet 3 almánál, hidd el hatásosabb is lesz a fogyókúra.
2010. jún. 16. 13:45
4/7 anonim válasza:
(ja, 23 éves lány vagyok, ugyanebben a cipőben, úgyhogy tényleg tapasztalatot írtam:)
2010. jún. 16. 13:45
5/7 anonim válasza:
3 alma egy nap??? hát ne csodálokozz ha használhatatlan vagy, nem értem miért hiszi azt valaki hogy a koplalás a legjobb fogyókúra. ha fogyni akarsz nézd meg az addigi étrendedet, mozgásodat. nah ha ez megvan akkor be lehet vezetni változtatásokat. pl adagok felezése, sokkal kevesebb szénhidrát, vacsorára már csak fehérje. plusz napi fél óra mozgás. ha eddig nem mozogtál akkor már csak ennyitől is hatalmas változás lesz és nem fogsz éhezni hanem szinte észrevétlenül mennek le a kilók.
2010. jún. 16. 13:46
6/7 anonim válasza:
ááááááááá, semmi köze nincs a koplalásnak hozzá, végül is az agy nem energiával működik...idióta...
agyserkentőnek ajánlom a sportot és az evést!!!!!!!
2010. jún. 16. 13:58
7/7 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Ráadásul az agy glükózzal működik, amit meg a test a szénhidrátokból állít elő. Nem véletlenül esznek csokit...
Vagyis, kalória nélkül, mégpedig szénhidráttartalmú kaják nélkül lelassul az agy, mert éhezik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!