Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás sok CH-val?

Fogyás sok CH-val?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés, amire többen írták, hogy nem biztos, hogy a kevés CH fogyáshoz vezet. Arányaiban nekem is ugyanaz a makróm, mint annak a kérdezőnek, és másfél hónap alatt nem fogytam, pedig jelentős kalóriadeficitben voltam, vagyok.

Hogyan kellene sok CH mellett kezelni a fehérjét és a zsírt? (A fehérjét nem nagyon szabadna csökkentenem, mert szoktam plazmát adni.)

2018. jún. 9. 07:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem fogysz,akkor nem vagy deficitben .
2018. jún. 9. 07:37
 2/11 anonim ***** válasza:
magasság/testsúly, makrók mennyisége?
2018. jún. 9. 08:14
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
A CH ide keves. Ajanlom a THC-t.
2018. jún. 9. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség a makrók ideális arányán változtatni. A kalóriát kell csökkenteni. És többet mozogni.
2018. jún. 9. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor pajzsmirigy is lehe akár.
2018. jún. 9. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficitben mindenki fogy, nem tudunk a semmiből energiát meríteni, de még fényből sem.

A fehérjét plazmadonorságtól függetlenül nem jó csökkenteni, fogyáskor főleg nem.

A fehérje legyen mindig megfelelő. A zsírból vidd be a kötelező minimumot.

A többi kalória elosztásában nagy a mozgástered, persze aberrált számokkal gondok lesznek a tápanyagbevitel, megvalósíthatóság terén s úgy tudom, nem jó, ha a zsír és a ch egyszerre sok, de van, aki ezt nem tudja elkerülni s prímán elvan úgy is. De ahhoz már nagy kalóriakeret kell, hogy mindkettő magasan lehessen.

Úgyhogy alapvetően a zsírra vagy a szénhidrátra alapozod az energiabeviteledet. Ez nem látható, ha pici a kereted és végül a fehérje lesz a legtöbb, mindenesetre ha változik az energiaigényed, akkor az energiát adó fő makrót (ami nem lehet a fehérje) kell változtatni, normál esetben.

Milyenek a makróid?

2018. jún. 9. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
# 6 kivéve pajzsmirigy túlmüködésnél
2018. jún. 9. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem, kalóriadeficitben a test mindenképpen bontja magát, mégis mit csinál szerinted, tojik a természeti törvényekre?

Ha az ember beteg és nem fogy kevés kalóriával, akkor nyilván kisebb a kalóriaigénye. Ez nem jelenti azt, hogy menjen alá és fogyni fog, sima ügy, de erről tegnap volt szó egy kérdés kapcsán.

Az energiahiány biztosítására a test valamely részének bomlania KELL. A semmiből nem lesz energia.

2018. jún. 9. 19:11
 9/11 anonim ***** válasza:
0 kajéval persze nem lehet hzni , de kevés kalóriával is lehet hizni pajzsmirigy betegség esetén. olvass utána
2018. jún. 9. 19:19
 10/11 anonim ***** válasza:

OK, hogy lehet kevés kalóriával hízni. Kalóriatöbbletben. Szerencsétlen dolog ez, de energiahiányból vagy semmiből akkor sem lesz zsír.

Mindössze az ember azt hiszi, hogy mondjuk 1100 kcallal deficitben van, mert ezt adta ki neki egy oldal, aki mit sem tud az ő szervezetéről. Pedig ha hízik, evidens, hogy nincs deficitben, sőt.

2018. jún. 9. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!