Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani feszesítő...

Tudtok ajánlani feszesítő sportot?

Figyelt kérdés

Sikerült lefogynom 45 kilót kb. 4 év alatt. Már egy éve tartom a súlyom, de azért "nagy rám a bőröm". Sokat feszült egy év alatt is. De szeretnék rásegíteni. Van valami ötletetek?

20/L

2018. jún. 3. 04:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A súlyzós edzésnél nincs jobb ilyen célra.
2018. jún. 3. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
A bőröd nem fog visszahúzódni a súlyzózással, hanem ki fogod tölteni izmokkal. Szóval arra azért készülj fel, hogy méretben, súlyban nőni fogsz, csak sokkal jobban fogsz kinézni, mint régen.
2018. jún. 3. 09:21
 3/5 anonim válasza:
Jógázz
2018. jún. 3. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem fog semmivel rád feszülni a bőröd viszont kitöltheted izommal ami szép formát fog adni. Súlyzós edzést tudom ajánlani férfiként is. Lefogytam 30 kilót és közben edzettem is ezért nem lóg a bőröm mint tescos szatyor a villanykarón.
2018. jún. 3. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Testépítés. Nem kell testépítő nőnek lenned egyébként, viszont nem akartam súlyzós edzést írni, mert a testépítés az sport.
2018. jún. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!