Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok jó alkalmazást...

Tudnátok jó alkalmazást javasolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok.

Olyan alkalmazást keresek, amelybe rögzíteni tudom a súlyomat, mutatja a súlyvátozás mértékét, esetleg bmi-t is mutatja.

Köszönöm!

#alkalmazás #BMI #súlyrögzítés
2018. jún. 1. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Kalóriabázis.
2018. jún. 1. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Withings mérleg. Beírod az adataidat a telefonba, és pár mérés után mindent kiír (izomtömeg, csontok súlya, zsír, víz, még a puzusodat és a BMI is) a súlyodat pedig úgy mutatja, hogy kiírja utána az előző méréshez képest mit változott. Nekem rengeteget segített, hogy pontosan láttam, mit “híztam”, mert egyáltalán nem mindegy.
2018. jún. 1. 16:09
 3/4 anonim válasza:

Én erre a célra is excelt használok. Adatokkal később azt csinálsz, amit szeretnél, nem kell exportálással bajlódni.

Egyébként ajánlom, hogy ne önmagában a BMI-t nézd, ennél fontosabb a testzsírszázalék.

2018. jún. 1. 18:02
 4/4 anonim válasza:
Én nagyon ajánlom a Yazio nevű alkalmazást! Nagyon megbízható, és nagyon pontos!
2018. jún. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!