Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyorsan hízom, mit tegyek?

Gyorsan hízom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
160 cm lány vagyok es most 53 kiló. 2 hete még csak 50 voltam de nem tudom hogyan híztam fel ilyen gyorsan. Naponta 5ször eszek, de az a baj hogy ha 6kor megvacsorázom 9kor éhes vagyok és ennem kell, mert ha éhes vagyok és nem eszem akkor leesik kicsit a cukrom és ideges vagyok. Lehet hogy a késő esti evés a baj? Esetleg ha minden nap eszem chipset vagy ropit? Segítsetek mit csinálak? Sportoljak többet vagy hagytam ki a késői evést?

2018. jún. 1. 13:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ne egyél ropit és chipset
2018. jún. 1. 13:43
 2/18 A kérdező kommentje:
Oké. De azzal sikerül fogynom is vagy csak maradok ennyin és nem hízok?
2018. jún. 1. 14:33
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Hát nem hiszem, hogy fogynál, de alapjáraton nem is kell. 3 kg meg nem sok, mivel nagy részét kikakálod
2018. jún. 1. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Írj privit, megbeszèlhetjük.

De sok dolog kène, pl a korod,mind, hány cm, mennyit sportolsz.

Ennyiből azt sem tudjuk, hogy víz jött-e fel, vagy zsír.

De szerintem ne foglalkozz vele, majd lemegy...

2018. jún. 1. 14:48
 5/18 anonim ***** válasza:
68%

Lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára és ne az legyen a szabály, hogy este 6 után már ne egyél.

Szóval sportolj többet ...de az sem baj, ha vacsorára már nem eszel/iszol fehérliszt és cukor tartalmú vackokat.

2018. jún. 1. 15:12
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem baj a késői evés, csak akkor, ha emiatt túleszed magad. Akkor változtass étrendet, mozogj többet vagy korábban egyél kevesebbet, ha az megoldható.

Lehet, hogy neked tényleg sok kisebb evés kell, de lehet, hogy a vacsorád olyan kicsi vagy rossz összetételű, hogy amiatt éhezel meg. De akár azt is el tudom képzelni, hogy a te szervezetednek kell a 9 órás evés, akármi is van. Ismerek olyat, akinek muszáj a nagy reggeli s olyat is, akinek muszáj a nagy ebéd, s ezekre elég kötött időpont van, nem tudnak büntetlenül átszokni másra. Sok ember pedig későn szeret enni, bár a többség, akiről hallok, direkt szokik rá, fogyási vagy kényelmi célból.

Hacsak nem eszel extrém sokat, nem hízhattál 3 kilót. A testsúly ingadozik, semmit nem jelent, ha most 3 kilóval többet mutat a mérleg, mint 2 hete. Ez lehet víz és pici többlet salakanyag...

2018. jún. 1. 16:40
 7/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszi eddig. Lehet h csak tényleg víz, de miből tudom megállapítani h konkrétan mi a bajom?
2018. jún. 1. 17:04
 8/18 anonim válasza:

Kétlem, hogy víz lenne. Szervezet nem vesz fel a stabil szintnél több vizet feleslegesen.

Egyél teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket. Magas glikémiás indexű ételtől hamar felugrik a vércukorszint, majd visszaesik az optimális alá. Ettől érzed magad mindig éhesnek.

Este is nyugodtan lehet enni, de ha máshogy nem megy, kihagyhatsz egy tetszőleges étkezést. Így könnyebb kalóriadeficitben lenni a nap végén, amitől fogyni fogsz.

2018. jún. 1. 17:57
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

De bizony, a vízmegkötés lazán változik kilókat. Egyeseknek mensesnél van ez, másoknál valami betegségnél s persze a glikogénraktárok töltöttségi foka is kilókat jelent még egy nem izmos embernél is (1 gramm glikogén 4 gramm vizet köt meg).

Plusz az ember pont nem ürít az egyik mérés előtt és máris más a kép.

2018. jún. 1. 19:48
 10/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén 160 cm vagyok jelenleg 53 kg, 2 hete 51 voltam és hétfőn még csak 52.3 :( .

Ma nem jött rám a nadrágom rendesen, passzos volt (alkalmi ruhadarab). Mozgok heti 3x.

Megnéztem magam rendesen a tükörben, full vizes vagyok amióta ilyen meleg van. Most próbálok sószegényebben enni :(

Mert amúgy nem eszek többet, mint korábban.

De észnél kell lenni :/

2018. jún. 1. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!