Nyár van, nagy meleg, ha sorozni tamad kedvetek, hogy véditek ki?
Nyáron az ember szivesen megiszik egy jeghideg sört (citromos) masok somersby vagy cider.
A ciderben hozzaadott cukor van, sztem szornyubb mint a sör
De tudom, a sorben meg komlo, meg szenhidrat van...
Csak kcal teren "jobb valasztas" a sör mint a cider (kevesebb kcal egy vilagos soproni mint egy cider)
Probalom kivédeni a "sörözhetnék" feelinget citromos, diétás uditokkel (sprite zero, vagy cola zeroba facsarok citromot, vagy siman szensavas vizet lehutok es jeghidegen megiszom)
Tudjatok, leulni egy parkba egy sorrel a haverokkal
Vagy ertitek... ezt probalom kivedeni
Fogyizok...
Onkontrollrol szol az egesz ugye?
(Kb minden nap innek egy-3 sort mert szeretem)
De tudom 3 azert ubersok...
Sztem csak folyadekhiany... kb vizbol is 4 litert meg tudnek inni
Hogy kontrollaljam magam?
Ti kepeket nezegettek neten ekony csajokrol
Vagy hogy szerezzek tobb onkontrollt?
2 honap alatt sikerult 1 kgot fogynom...
Es sztem ha tobb az onkontrollom 1.5-2 kg is lement volna
A csokirol edessegrol ld tudok mondani
De volt hogy pl aprilisban 7 napbol 5 nap soroztem.. majusban is.
Tudnatok segiteni hogy legyen tobb onkontrollom?
Mi a hobbitok? Mivel foglaljatok el magatokat?
24/l
(Dietazom ill heti 2x futok. Igyekszem heti 3x menni)
Láttál már igazi sörhasat? Ne reménykedj, hogy veled nem történhet ilyen. Férfiaknak sem áll jól, hát még egy fiatal nőnek...
Ha valaki majdnem minden nap képes meginni másfél liter alkoholos italt, azt úgy hívják, alkoholista. És vannak alkoholista nők is.
Ha érdekel az egészséged és fogyni szeretnél, még most állj le ezzel. Ha nem megy úgy, hogy ritkábban (mondjuk 1-2 hetente 1x) iszol, akkor legjobb, ha egyáltalán nem iszol.
Egy héten egyszer ha iszol sört, az belefér. És akkor se kell lehúzni 6 litert, mértéket kell tartani, ahogy mindenben.
Napi 3 sör az már kicsit sok, az már kezdődő alkoholizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!