Nyár van, nagy meleg, ha sorozni tamad kedvetek, hogy véditek ki?
Nyáron az ember szivesen megiszik egy jeghideg sört (citromos) masok somersby vagy cider.
A ciderben hozzaadott cukor van, sztem szornyubb mint a sör
De tudom, a sorben meg komlo, meg szenhidrat van...
Csak kcal teren "jobb valasztas" a sör mint a cider (kevesebb kcal egy vilagos soproni mint egy cider)
Probalom kivédeni a "sörözhetnék" feelinget citromos, diétás uditokkel (sprite zero, vagy cola zeroba facsarok citromot, vagy siman szensavas vizet lehutok es jeghidegen megiszom)
Tudjatok, leulni egy parkba egy sorrel a haverokkal
Vagy ertitek... ezt probalom kivedeni
Fogyizok...
Onkontrollrol szol az egesz ugye?
(Kb minden nap innek egy-3 sort mert szeretem)
De tudom 3 azert ubersok...
Sztem csak folyadekhiany... kb vizbol is 4 litert meg tudnek inni
Hogy kontrollaljam magam?
Ti kepeket nezegettek neten ekony csajokrol
Vagy hogy szerezzek tobb onkontrollt?
2 honap alatt sikerult 1 kgot fogynom...
Es sztem ha tobb az onkontrollom 1.5-2 kg is lement volna
A csokirol edessegrol ld tudok mondani
De volt hogy pl aprilisban 7 napbol 5 nap soroztem.. majusban is.
Tudnatok segiteni hogy legyen tobb onkontrollom?
Mi a hobbitok? Mivel foglaljatok el magatokat?
24/l
(Dietazom ill heti 2x futok. Igyekszem heti 3x menni)
*vekony csajok
* le tudok mondani
A masik:
A hasam valahogy plotyibbnek tunik... de lehet az a borom
Vagy en hasonlitom magam masokhoz tulzottan...
A labaim vekonyabbnak tunnek
De a hasam plotyibbnek
2011ben fogytam kb 18kgot (duci voltam nagyon)
Nem log a borom mert feszesitettem
De a koldokom kornyeken pl plotyi nem szep.. lehetne feszesrbb hasfalam is
Osszel-telen feljott ram 4-5 kg
Ezekkel harcolok most...
Nem támad kedvem sörözni.
De kezdd el számolni a kalóriákat és egyél annyit, hogy egy sör még beleférjen.
Egy egy héten nem árt.
De heti ötször inni 3 sört, már kicsit beteges, s nem csak a hízás szempontjából.
3 sört megiszol húzóra??
Van barátod? ;)
Természetesen sörözök. Akkor trükkös, ha véletlenül nem érik gyümölcs a kertben és ezen felbuzdulva ketogén diétán vagyok, mert akkor ügyelnem kell a mennyiségre. Máskor kimaxolhatom, s ihatok 2 hetente 1-2 deci sört is. Több nem kell. Jó nekem.
Szeretem a szódát is, vízből is benyomok 3-4 litert, szóval a hidratálás nem gond :) Teát is sokat iszom, nekem ez így jó.
Én havi 30 napból 29-ben édességezek, de ez komoly előrelépés életem első évtizedei után :D
Nézd, bele kell tervezni, passzírozni a napba és kész. Az alkohol durvább, azt rendszeresen nem picike mennyiségben nyomni nem olyan, mint naponta egy kis cukormentes csokit enni... Önfegyelmem nincs sok, de az egészségtudatossás és az életmód megszokása miatt ritkán van vész.
S talán nálad több van. Az, hogy szeretnél napi 3 sört inni, egy dolog, de hogy meg is teszed... Miért nem tudsz megállni egynél vagy heti egyszer háromnál? OK, jólesik, de mi van, ha az esne jól, hogy egész nap heveréssz? Az élet nem ennyire kívánságműsor s a tested is közbeszól, ha ártasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!