Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan kötetek, aki...

Van itt olyan kötetek, aki most kezdi a fogyókúrát, vagy csak kezdené, de nincs kitartása?

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs.
2018. máj. 29. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Hááát, elkezdegettem már, csak sokszor túlcsúszok a keretemen, edzésre meg nem nagyon járogatok, így marad az itthoni erősítés...:"D
2018. máj. 29. 09:39
 3/7 anonim válasza:
Jelen:D
2018. máj. 29. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
kb. egy éve belekezdtem egy alacsony glikémiás indexű diétába, amit lehet életmódváltásnak is hívni. Leadtam vele 10 kilót, de még így is volt rajtam 19 kg felesleg. Az egészet egy ünnepnap tette tönkre, amikor megengedtem magamnak, hogy azt egyek és annyit, amennyit akarok. Az volt a terv, hogy ha vége az ünnepnek, akkor visszaállok, de persze nem így lett. Minden visszajött azóta, ott állok, ahol elkezdtem. Most megpróbálok sokkal kevésbé szigorúbban diétázni, kevesebb is megy le. Ezt kb 2-3 hete csinálom, van mikor megbicsaklom, de legalább tartható szellemileg. Azért mondom, hogy szellemileg, mert az, hogy el voltam tiltva a fehér lisztből készült ételektől, rendesen kikészített idegileg, mert imádom sajnos.
2018. máj. 29. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Kezdeném, de olyan nehéz. Főleg, hogy 12 órában dolgozom... :D Amire estére hazaérek, hulla vagyok, beesek az ágyba, nincs kedvem edzeni, se motivációm. :( Privátba valaki adhatna valami tanácsot, mi tudna motiválni. :D
2018. máj. 30. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A legjobb fogyókúra az ha nincs pénzed vagy ha a fogad fáj:)))

Egyébként sok sikert és sok minuszt kilót kívánok:)

2018. jún. 5. 15:24
 7/7 anonim válasza:

Jelen. :)

Nem is azzal van a baj, hogy nem tudok belekezdeni, jelenleg is rajta vagyok az életmódváltáson, mindig magamnak állítom össze mit eszek és mozgok is sokat. Inkább az a nehéz, hogy körülöttem mindenki ugyanúgy eszik (zabál), ahogy régen, így én is állandóan megkívánom azokat az ételeket, amiket tudom, hogy nem lenne szabad. Régebben mérges voltam rájuk, hogy mindig szándékosan előttem esznek, mert hogy minek fogyózom, de mostmár úgy gondolom így csak annál büszkébb lehetek magamra, ha kibírom. :)

Sok sikert neked! ;)

2018. jún. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!