Mennyit fogyhatok egy hónap alatt ha csak zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot és fehér húst eszem és naponta 2 órát futok? 170 cm és 58 kg vagyok.
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:18
11/17 anonim válasza:
barnarizst,durumtésztát,telj.kiőrlésű kenyeret ,zabpelyhet nyugodtan ehet reggelire és ebédre is köretnek,persze mértékkel.Sőt,nem is ehetsz,hanemm enni kell.
12/17 anonim válasza:
Az alapötlet nem rossz, de a mindennap 2x1 óra futással túledzed magad, bekötnek az izmaid, ráadásul egy idő után rááll a szervezeted a terhelésre. 2-3 naponként tarts egy pihenőnapot, ha nagyon akarsz, olyankor menj el sétálni, és néhány futást, rendszertelenül, cserélj le úszársra, tornára vagy másra, hogy ne szokjon hozzá a tested a terheleés mértékéhez/típusához. És minden edzés után nyújtsál.
13/17 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket . hasznosnak tűnnek:)
2010. jún. 16. 22:49
14/17 anonim válasza:
azért az jó h te nem egy hét alatt akarod megváltani a világot mint a sok kis csitri:)
bár az a napi 2óra futás teljesen felesleges,hisz úgyse bírnád ki.
Inkább tornázz napi fél/akár egy órát.
az lehet többet ér és össze esni se fogsz.
De amúgy a súlyod szerintem teljesen rendben van...
Hidd el a fiúknak ettől a súlytólés alaktól vonzóbb nincs is..
azért soksikert:)
15/17 anonim válasza:
A súlyod szerintem is teljesen rendben van, úgyhogy sokat ne akarj fogyni:)
Az étrend is rendben, igyál sokat mellé (ásványvizet és teákat - pl. zöld), ne egyél cukrosat, stb, de szerintem ezeket tudod te, mert az egy hónapos terv tényleg összeszedettnek tűnik.
Hajrá!
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) Hát naponta olyan 3 liter ásványvizet iszom . Nem akarok sokat fogyni csak egy kicsit a csípőmből meg a combomból ,de tényleg nem sokat.
2010. jún. 17. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!