Miért nem válik be a fogyókúra?
Reggelire eszek zabkását vagy tojást kenyérrel és sok zöldséget.
Napközben ha megéhezek répát rágcsálok vagy csinálok egy zöldségturmixot almával, narancsal spenóttal fagyasztott bogyós gyümölcsökkel.
Ebédet 16 órakor eszek rizset natur rántott hússal.
És ha ezek után éheslennék csak zöldséget meg gyümölcsöt eszek.
Ez mért nem vált be ? Vagy legyek még kitartóbb és folytassam?
Most 57,5 kg vagyok de 3 napja 56,4 voltam nem értem hogy jött fel az az egy kiló? 165cm
Ezért:
Az Ön testtömegindexe
20,94
Kategória: normál
Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
1. A testsúly ingadozik, így 3 nap időtartam nem alkalmas annak megállapítására, hogy fogytál-e vagy sem. Kb. 30 nap legyen az összehasonlított súlyadatok között, az már mond valamit.
2. Ha nem tudod, mi hány kalória, esetleges az étrend hatása. "Hízlaló" ételekkel is lehet fogyni, ahogy "egészséges" ételekkel is lehet hízni.
Nem tudom miért fogyózol en 165 vagyok 55 kilóval, igaz kondizom, izmos formás vagyok, de el nem tudom kepzelni, hogy annyira zsíros lennél.
De a kérdésedre válszolva: délután a rizs rántotthússal nem okés.
Este a gyümölcs szintén nem, ha magas a ch tartalma.
Inkább végezz súlyzós edzést és formálódj, hogy az izom adja a formád ne az a kevés zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!