Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El kezdtem hízni. Nem mozgok...

El kezdtem hízni. Nem mozgok semmit, de nem tudom miért, de hízok.45 kiló voltam 168 cm-rel és most 68 vagyok. és nem áll meg pedig ugyanannyit eszek. Már heti 3-4 kilót hízok. Nincs semmi bajom. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 17:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló! Nehogy azt hidd hogy mindenki hízik aki nem mozog. Egyébként is ahogy értelmeztem az írását nem eszik többet sem mint eddig és a mozgása is ugyanaz nyilván ezért csodálkozik hogy ha nem változtatott semmit miért hízik mégis...

Amúgy tényleg keress fel egy orvost mert valami biztosan okozza ezt!

2010. jún. 13. 19:00
 12/23 A kérdező kommentje:
És a 90 %-a a fenekemre!
2010. jún. 13. 19:23
 13/23 anonim ***** válasza:

mível a 90% a fenekdre megy semmi baja a hormonjaidnak...

Annyi, hogy a kevés mozgás miatt raktározod a kalóriákat...

Az nem jelent semmit, hogy mindennap ugyannnyit eszel.

Ha én mindennap 10 pizzát ennék csak híznék és híznék nem állnék meg, csak ugyannyit eszek...

ilyenkor a mozgáshiány miatt szinte mindent raktároz az egészséges dolgokat, is gyümölcsöt, rizset minden szénhidrát vagy zsir tartalmu kaját...

Mindenképp mozognod kell.

2010. jún. 13. 19:33
 14/23 A kérdező kommentje:
De arra nincs időm, inkább belenyugodok ebbe.
2010. jún. 13. 20:05
 15/23 clint ***** válasza:

nos az étkezések után akkor igyál zöldteát, kissé felfogja a zsír lerakódást, plusz estefele inkább fehérjedús legyen az étkezs mint szénhidrátdús.

Fogyni igy se fogyz, de talán kevésbé fogsz tovább hízni.

2010. jún. 13. 20:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Ne nyugodj bele! Menj el orvoshoz.

Ha eddig is ennyit ettél, ugyanennyit mozogtál, akkor is sok lenne még a rendszeres heti plusz egy kg is.

2010. jún. 13. 20:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

És mikor nem leszel nyugodt, amikor már 120 kiló leszel? Heti 3-4 kiló betegségre utal. Ennyit mozgáshiány miatt nem lehet hízni, fizikai képtelenség. Lehet, hogy nem érzed magad rosszul, de hogy valami probléma van, az 100%.

Rajtad múlik, mikor vetsz véget neki, és utána mekkora súlyfelesleggel küzdesz meg.

Minden esetre ha szereted magadat egy kicsit is, nem teszel úgy, mintha minden oké lenne.

2010. jún. 14. 00:11
 18/23 clint ***** válasza:

ne hülyéskedjetek már...

Akinek lassu az anyagcseréje előfordul, hogy kétnaponta kakál pl...

egy nap eszik több mint egy kilót, kétnaponta kikakál több kilót sztetek??? Ilyne szempontból a heti 3-4 kg hízás előfordulhat... Hisz semmit sem mozog, semmit sem éget el, és ha lassu az anyagcseréje ekkor ez a helyzet...

De ha nem lassu akkor tényleg irány a doki.

2010. jún. 14. 00:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz orvoshoz menni akkor ne menj. A te kezedben a döntés joga! Egyébként ha így maradsz 168/68 az nem gáz!
2010. jún. 14. 10:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenképp mozognod kell."

"A kérdező kommentje:

De arra nincs időm, inkább belenyugodok ebbe."

Akkor ez ennyi. jó hízást!

2010. jún. 14. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!