35 éves férfi vagyok.177cm és 115kg. Fizikai munkát végzek. Hogy tudok lefogyni milyen módszerrel?
Sportolásra sajnos nincs energiám.
Mi volna az ideális testsúlyom?
10: Szóval lefekvés előtt 3-4 órával enni utoljára, jól értem?
A 12 óra reggeli és vacsora közt az problémás, kb. 10-14 órát alszom, csak 10-14 órát vagyok fönt, (ez van, hogy napi 18-22 óra alvás, és van, hogy 4-7 óra), és ébredés után 5-6 órával éhezem meg először, addig inni szoktam vizet, teát, kávét, összesen 3-4 litert.
Nem járok munkába, magamnak dolgozok, akkor alszom, amikor jólesik, nincsen kötelező ideje.
Erről a 12 óráról még nem hallottam, inkább az időszakos böjtről, amivel ez pont nem fér össze. De ez egyéni, nem mindenkinek ugyanaz a jó s van, aki akkor se tudna kicsiket enni, ha a lefogyása múlna rajta, pedig az a kalóriadeficiten múlik, nem az étkezések méretén (a kettő persze összefügghet, én kizárólag nagyon ritka, nagyobb étkezésekkel tudok kalóriadeficitbe kerülni s nem éhezni, egyesek pedig kizárólag kicsikkel).
3-4 órával lefekvés előtt enni, ez elég jó ökölszabálynak tűnik, de van, akinek jó közvetlenül alvás előtt teleenni magát és van, akinek pocsék ötlet az elalvás előtti 10 órában enni, több szempontból is, főleg akkor, ha fogyni akar s nem akar éhesen ágyba menni (vannak illogikusnak tűnő dolgok).
Nagyon sokan megyünk szembe az efféle szabályokkal, mert nekünk nem működnek. Megpróbálni OK, de ne erőltessük, ha nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!