Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az mitől van, hogy anorexiás...

Az mitől van, hogy anorexiás tüneteim vannak de viszont nem vagyok sovány (de kövér se)?

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 06:50
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Szia.Énis igy vagyok vele sztem nem vagyok vékony de kövér se 172cm és 56 kg vagyok és nekem is elég sok tünet jelentkezik menstruáciom mostanában kimarad elég sokszor,nemláttom magam vékonynak és állandó fogyókúra rabja vagyok,és még egy pár tünet van.Sztem teis igylehetsz vele mint én.
2008. okt. 30. 08:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy se sovány, se kövér, akkor mik azok a tünetek?
2008. okt. 30. 09:25
 3/9 A kérdező kommentje:
minden igaz amit leírtál ugyan ez van vlem is és még sztem az alkatunk is egyforma!!!
2008. okt. 30. 10:52
 4/9 anonim válasza:
41%

Első válaszolónak:

Már bocs, de a 172 cm-hez az 56 kg eléggé kevés. :S Az ideális testsúly hatvanpár kg ehhez a magassághoz.

2008. okt. 30. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
én 172 cm és 49 kg vagyok és ez nem kevés
2009. jan. 16. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
172 cm és 49 kg? Úristen....
2009. jan. 16. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ahogy látom, a legtöbb ember téves hitben él az anorexiát illetően.attól,hogy még nem vagy csontsovány,lehetsz anorexiás,ha jelentkeznek a tünetek.vagyis vannak olyan emberek,akik egyáltalán nem vékonyak,de mégis,a napi kalóriabevitelük nem haladja meg a 200 kcal-t,hánytatják magukat,már-már eszelősen nézik,mennyit esznek,szóval ugyanúgy viselkednek,mint a "normális anorexiások"(bocsánat a kifejezésért,nem tudtam szebben mondani),csak nem csontsoványak
2009. jún. 13. 18:39
 8/9 anonim válasza:

teljesen igaza van az utolsó válaszolónak én is anorexiás vagyok 152centi és 44 kiloval,és nem vagyok csontsovány,és a kérdésíróhhoz szólnék h én is ugyaniígy vagyok ezzel a témával és valószínű h anorexiás vagy te is,ha adhatok egy jo tanácsot keress fel egy pszichológust,vagy egy olyan ismerősödet családtagodat akiben megbízol,és beszélgess velük...nem muszáj megfogadnod,de szerntem jot tenne

puszi nektek 16/L

2009. nov. 5. 00:59
 9/9 anonim ***** válasza:
előző.velem is ugyanez a helyzet csak én 153 cm 43 kg vagyok.nem mondok semmit mert segíteni ugysem tudnék.ha segítséget akarsz akkor pszichológus ha meg nem akkor keress egy proed oldalt és beszélgess velünk :)
2010. jún. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!