Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Stevia...

Mi a véleményetek a Stevia édesítőszerről? Tapasztalatok? Segíti a fogyást?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy étvágynövelő ez igaz?

Fogyókúra alatt használhatom teába ? Egy nap max mennyit lehet enni belőle ?

2018. ápr. 21. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem semmi köze a fogyáshoz, persze elég változatosan hatnak az emberekre az effélék, ráadásul kalóriával együtt fogyasztva inzulinválasza van, úgy tudom.

Én nem használom, mert iszonyatosan pocséknak találom az ízét, de amúgy egy jó kis édesítőszer, természetes, kalóriamentes meg minden.

A cukorhoz képest nyilván segíti a fogyást, a semmihez vagy pl. az eritrithez képest szerintem egyáltalán nem. A semminél lehet kicsit rosszabb, ha az édes íz felserkent benned édességvágyakat vagy efféle vagy az inzulinválasz kavar be...

2018. ápr. 21. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én teába, túróba rendszeresen használom, nekem bejön az íze is, sokaknak viszont nem ízlik.
2018. ápr. 21. 21:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Mennyit raksz egy csészébe ?
2018. ápr. 21. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobban a szerzetesgyümölcs-eritritol keverék jött be. Megkülönböztethetetlen a cukortól.
2018. ápr. 22. 04:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Kalóriamentes, tökmindegy, hogy mennyit használsz. Nekem folyékony van épp itthon, 3-4 cseppet általában, de csak mert így szeretem.
2018. ápr. 22. 06:35
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Évek óta használom. Semmi mellékíze. Nem fogyasztószer, hanem édesítő. Én mindig formás voltam, vagyok, de a cukor egy szemét kaja, ezért inkább ez.
2018. ápr. 22. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én érzem az utóízét, ezért sosem használom. Kóstold meg, hogy te milyennek érzed.
2018. ápr. 22. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Bámulatosak az ízlelőbimbók. Mi itthon mindketten borzalmasan rossz erős ízt érzünk rajta, nem nevezném mellék- vagy utóíznek, inkább főíznek, mert édesnek jóval kevésbé érezzük, mint "kellene". A mennyiségnél rengeteget számít ez is, s az is, hogy az ember mennyire igényli az édes ízt. Könnyen meg tud változni az ilyesmi, ha az ember elhagyja a cukrot.

Pontozzatok le nyugodtan újra, csak mert utálom a stevia ízét, nekem nem fáj.

2018. ápr. 22. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!