Vízböjt vélemény és tapasztalatok?
A vízböjt az, hogy nem eszel mellette, különben mitől lenne böjt? Az sem butaság, emberek különféle okokból csinálják. A szárazböjt, az már szerintem durva és simán megcsinálják azt is 1 héten túl (most épp ez fagyasztja az agyamat, előtte a zerocarberek azon csoportja, aki csak nyers húst eszik, potenciálisan rohasztva, mert a friss nem az igazi)...
Ha érdekelnek a böjtök, olvass utána, az itteniek zöme attól kiakad, ha nem eszel napi 5-ször.
Jó, én se böjtölök egy napot sem az évből, de azért el tudom fogadni, hogy lehet értelme és van, akinek jó. Én maradok az időszakos böjtnél, az is hasznos, úgy tudom, de nekem speciel majdnem mindegy, én úgy eszem, ahogy nekem jólesik (ami szerintem kifejezetten közel áll a számomra egészségeshez).
Ha 1 hétig nem eszel, csak megiszol minden nap kétszer annyi vizet, mint általában, annak csúnya vége lesz.
Az oké, hogy kipróbálsz dolgokat, de minden baromságot azért nem kéne.
Attól is függ, ki és mikor csinálja ezt :) Egyszerközel5 napig nem ettem, poénos volt, nem volt bajom. De most 1 napot sem csinálnék, tuti megviselne minimum lelkileg, mert fizikailag szűk egy hét nem evés nem sok, vannak tartalékaim.
Mondjuk mivel a kérdező baromságnak tartja a vízböjtöt s enni akar, ez nem számít.
Viszont napi 2-4 liter víz sokunknál alap, abban nincs semmi különös, ennyi kell (vízből kell ennyi, illetve kinek mennyi, nem direkt megivott vízből. ha valaki másfél liter vizet visz be szilárd ételből, az is számít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!