Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok zsíros 58 kg-al...

Miért vagyok zsíros 58 kg-al is? Ti is zsírosak vagytok? :D

Figyelt kérdés
Teljese el vagyok keseredve,ha magamra nézek, 175cm vagyok és 58kg, ez azért nem elhízott kategória szerintem. Mégis full zsíros a testem. Oké tudom menjek kondiba napi szinten és súlyzó és kardió, de nincs más megoldás? Mármint nekem nincs pénzem kondira,a belváros közepén élek pesten és még idák vagyok,nagyon drága itt a kondi. Futni meg ilyenek sehova nem tudok elmenni,itt láttam még a stadionoknál sem lehet pénz nélkül futni,egyedül meg amúgy se mennék itt sehova sportolni. Bartánőim hiába vannak elhízva senki nem akar jönni. Otthon tornázgatok,nem tudom talán azt kellene bekeménííteni? Az segítene rajtam? Szigrorú diétával?
2018. ápr. 16. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De futni , tornázni, fekvőtámasz, guggolás, lépcsőzés nem kerül pénzbe.
2018. ápr. 16. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Akkor tornazz otthon, tolts le Rubint Reka (etc.) DVDt, csinalj feluleseket, stb.

De egy futocipore ha osszesporolnad a penzt, akkor a lakasbol kilepsz es mar futhatsz is.

BKV berleted sincs?

2018. ápr. 16. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet h nem is vagy zsiros, osztálytársaim is mondják hogy jahj de sok zsir van rajtuk, azt sehol semmi.

Otthoni sport az jó, vagy valahol szerezz barátokat és menj el velük, ne a mostaniakkal. Vagy menj el közbe dolgozni és lesz egy kis kereseted, edzőterem 10e kijön.

2018. ápr. 16. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen adatokkal nem lehetsz zsíros. Ha komoly a kérdés, akkor testképzavarod van, amit kezeltetni kell.
2018. ápr. 16. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet fat skinny, a test hamar feladja az izmokat, ha nem használja ill. kevés a tápanyag, s vékony, de tartás nélküli, löttyedt teste lesz.

Jó lenne tudni, mit nevezel zsírosnak. A valódi test pl. sosem lesz olyan feszes, mint egy Barbie babának, hiába az a célja pár egyénnek.

Egyébként pedig saját testsúlyos edzések, folyamatos nehezítéssel, hogy fejlődjön az izomzat. Minden testrészre csinálni kell, hogy megfelelő hatása legyen a kinézetre, egészségre.

2018. ápr. 16. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Mérnék testzsírszázalékot, mert lehet, hogy csak rosszul látod magad.

Saját testsúlyos erősítő edzésekhez nem igazán kell pénz... Jó, pár gyakorlathoz lehet, hogy nem árt egy húzózkodó rúd vagy valami, de sokhoz semmi. S pár súlyzót vagy húzózkodó rudat igazán vehetsz, az nem kerül sokba. De valamit mindenképpen tudsz erősíteni külön költségek nélkül is (max. az ételre költhetsz parányit többet).

2018. ápr. 16. 16:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Mutattam egy ismerősömnek ő is mondta,hogy látszik h zsíros a testem,meg én is látom.

Régebben nagyon feszes testem volt,sehol háj semmi,és ezért vagyok a mostanival hihetetlen elégedetlen. Lehet sok embernek ez már tökéletes,de nekem szörnyű.

Volt időszak amikor edzettem is az a test is tetszett,de itt PEsten a környéken akárhova megyek 15-16Eft a havi bérlet,itt a belvárosban.. volt egy hely ahol 8E de ott meg olyan tömeg van,hogy esélytelen megmozdulni kb.

Vettem most ugrálókötelet ,de túl kicsi a szobám hozzá xd nem tudom használni:( igen talán a tornavideók jók lehetnek valamire.

2018. ápr. 16. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Mozogj. Biztos találsz megfelelőt youtubon. Fogyni ne fogyj, rád fèrne inkább izom.
2018. ápr. 16. 17:42
 9/9 anonim válasza:

De itt fennt többet leírták már a választ:Nem ekrül pénzbe a fekvőtámasz.A felülés sem,sőt valóban vannak nagyon jó kardió mozgások is youtubon,én mondjuk egy régit szoktam csinálni,de vannak újabbak is.Az sem kerül pénzbe,csak heti háromszor 25-30 percbe.

Kellj fel,és járj,barátom!

2018. ápr. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!