Hogyan lehetnék olyan vékony mint az ázsiaiak?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 16:48
11/14 anonim válasza:
Én is voltam "kint" egy kis időt. Konkrétan Dél-Koreában. Munkatársaim (multi cég, kiküldetésben voltam az ottani leányvállalatnál) között a többség állandóan koplalt. Hát így. Nagyon durván erős a társadalmi nyomás, hogy vékony legyél. Ami nálunk belefér a normálba, az ott már "tungtung", azaz pufi. Én is 158 centi vagyok és erősen kövérnek éreztem náluk magam a magam akkori 50 kilójával, itthon meg vékonynak.
12/14 anonim válasza:
Mi sem egyszerűbb. Dolgozz napi 16 órában egy tál rizsért és
csodát fogsz látni!
13/14 De La Cruse válasza:
A buddha szoborra gondolsz?
Az nem kifejezetten vékony de ha sokat zabálsz és képtelen vagy az önkontrollra és hülyeségeket beszélsz de közben mást csinálsz akkor neked is menni fog.
Istenként fognak tisztelni ezer év múlva de nem tudod megúszni testmozgás nélkül.
14/14 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok és 55kg.. Mindig jhízni akartam,de mióta ki szeretnék menni Koréaba teljesen megfelel ez a testalkat. Egyedül azt sajnálom,hogy ilyen magas vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!