Így le tudnék fogyni kb 3 kg-t nyárig?
Sziasztok
Nyárig a hasamból és a derekamból le szeretnék fogyni,mert van egy kis feleslegem.
Tudom,hogy nincs helyi fogyás...
Ha minden nap megcsinálok kb 200 hasprést emellett plank,lehet trx és lábemelést hanyatt fekve akkor le tudnék fogyni a hasamból IS?
Szóval értem,hogy nem lehet tudni honnan milyen sorrendben fogyunk le,de a hasmból le tud jönni ez a felesleg nyárig szerintetek?
Mellette más testrészte is edzenék itthon.
Az étkezésemre természetesen figyelnék, 1300-1500kcalt vinnék be és kevés szénhidrát stb stb....
Nincs bajom alapból a testemmel csak a has tájék.
15L 168cm/55-55,5kg
Előre is köszi
*mozogj csak elküldte.
Egyèbkènt szerintem nem èrdemes 3kg-val foglalkozni, tökéletes vagy így is, de te tudod...
Értem köszi😁
Amúgy már elfogadtam,hogy sosem leszek ilyen tipikus nagyon vékony tökéletes alkatú,de a hasam kicsit zavar,és eddig nem volt időm sportolni a felvételi miatt sajnos
Szia, szerintem se fogyj...
Ideális alsó határán van a testsúlyod bőven...
Köszönöm az eddigi válaszokat😁
Akkor meggondolom ezt a fogyas temat...
Sportolni pedig mindenkepp fogok,csak regebben ritmikus gimnasztikaztam es a terdem kicsit ‘tonkrement’,emiatt nem csinalhatok akarmit.
biztos te is olvasgattál, ezzel kapcsolatban, de nincs helyi zsírégetés
heti kb 75 dekát lehet fogyni drasztikus izomvesztés nelkül
Ertem,koszi:)
Igen tudom,csak gondoltam egy ido utan onnan is le fog menni,de lehet nem,ki tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!