Hogyan tudnék lefogyni?
Uh, jópár tévhit van itt rögtön.
1. Kevesebbet enni nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell enni, vagy drasztikusan le kell csökkenteni az ételek mennyiségét. A jójó hatás mindenkinél "működik", aki nem eszik normálisan, és az éhezés miatt feladja.
Egyébként valóban a kevesebben van a hangsúly, de nem jóval kevesebbre kell gondolni, illetve át kell gondolni, hogy ez a kicsivel kevesebb miből áll. Pl. gyorsan felszívódó szénhidrát helyett érdemes lassan felszívódót választani, több fehérje, kevesebb zsíros. Lehet, hogy kalóriában mondjuk megennéd ugyanazt, amit eddig, de ha más a makrók (szénhidrát, fehérje, zsír) aránya, már fogynál.
2. Sétával is lehet fogyni. :)
Mindegy, hogy mit mozog egy ember, a lényeg, hogy hozzá kell igazítani az étekzést is. A mozgás is fontos, persze, de az étkezésen van a nagyobb hangsúly.
3. Főleg combból nem lehet fogyni, mert nincs helyi fogyás. Ha el kezdesz fogyni, akkor mindenhonnan megy le, jó esetben a zsír.
Szia!
Eléggé hasonlítunk.:D
Én is kb akkora vagyok, mint te és súlyban is megegyezünk, én is sokat sportolok, 15 éves lány vagyok és főleg combról kéne fogynom.xD
Azt ajánlom neked, hogy számold a kalóriákat. Nemrég kezdtem el, már 3 kilót fogytam.
Ez az az oldal, kiszámolja, hogy mennyi kalóriát kéne bevinned, ha megadsz egy időpontot.:)
Én valószínűleg jövő hónaptól biciklivel fogok suliba járni, ez oda-vissza majdnem 20km, azt olvastam, hogy ez szálkásít.
Sok sikert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!