Azért változik a szépségideál, mert a médiákban gyakran a karcsú nőkkel reklámoznak? Vagy éppen fordítva? Azért reklámoznak karcsú nőkkel, mert ez most a szépségideál?
Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 12:14
1/5 anonim válasza:
Ez inkább egy öngerjesztő körfolyamat. de végső soron a divatdiktátorok a felelősek érte.
2/5 anonim válasza:
Sajnos a média álltal bemutatott"bombázok"a szépség ideálok.Szerintük a reklámban szereplők az ideálisak.Hát nekem nem.Egyszer láttam egy reklámot,ahol a nő gyönyörű volt.Ezt a nöt egyszer megmutatták az utcán.A szürke kis egéret hamarább észre venném ,mint őt.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy igazatok van. De szerintem a divatdiktátorok, vagy a reklámozók nagyívben leszarják a szépségideált. Szerintem az a fontos nekik, hogy eladják a terméküket. Válaszolva a saját kérdésemre, szerintem az utóbbi az igaz. Lehet vitatkozni!
2008. okt. 29. 12:54
4/5 anonim válasza:
én 173cm vagyok és hozzá 63kg..nem vagyok vékony,cici,popsi kellően megvan..van combom is meg lábszáram is,nem pipaszár van helyettük odarakva..és jól érzem magam!tojok a modellekre,én jól érzem magam,a barátom imádja a testemet,de egyébként kövér sem vagyok egyáltalán!a többség azt mondja h pont jó vagyok,se le se fel egy kilót sem!tőlem lehetnek 40kgos modellek a tvben,röhögök egy jót h mindjárt összeszakad,vagy széthullik a csaj...minden az önkép megfelelő kialakításától függ,meg a visszajelzésektől!egy 18éves lány
5/5 anonim válasza:
Egy értelmes embert nem lehet befolyásolni ilyen ostobaságokkal. Ha a divatdiktátorok is diktálják a szépségideált, akkor azt csak az ostoba, befolyásolható selejtek fejében tudják elérni, mindenki másnak van saját véleménye, gondolatai és vágyai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!