Diabetikus kekszek kevesebb kaloriat tartalmaznak. Megeri inkabb azokbol fogyasztani ha arra kerulne sor?
Nézd meg az összetételt és vesd össze az egészségtudatosságoddal és egyéb egyéni korlátozó szabályaiddal.
Én inkább készítek valami saját édességet vagy eszem normál ételt, de nekem komoly szabályaim vannak, nagy általánosságban csak alapanyagokat veszek s édesítőből is csak a kedvenceimet fogadom el kis mennyiségben.
Ha csak a fogyást nézzük, nos, ez egyéni. Nekem az efféle lisztes cuccok nagyon nem jók. Túl sok a szénhidrát, egy rendesebb csokiban pl. jóval kevesebb van,
jobban laktat és kevesebb is elég.
Hogy neked megéri-e, azt csak te döntheted el a saját szempontjaid alapján. A mennyiségen is sok múlik.
utolso
es mit szoktal te fogyasztani?
Azon a véleményen vagyok én is, mint akik azt írták jobb lenne, ha magad készítenél finomságokat. Ha ragaszkodsz a késztermékekhez egy alternatíva ez a termékcsalád, melyek bioboltokba fellelhetőek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!