Milyen testalkatnak felelek meg?
Van rajtam pár fölös kiló, olyan 4 körül.
Méreteim:95-80-103
Kerek (és széles,103 cm-es) vállaim és fenekem van, sajnos elég alacsony vagyok 153cm a magasságom.
Ha szükségetek van még valamilyen adatra, nyugodtan kérdezzetek.
Már bocs, de tényleg nem vagyok kövér, ha tudnék küldeni képet akkor küldenék is.
A te testednek meg nem sok köze van az enyéhez.
Tudod az ismerőseim mindig dícsérik az alakom, még a lányok is.
158cm magas vagyok.
Éljenek a pontos mérések.
Egyébként nem azt kérdeztem hogy szerinted kövér vagyok vagy sem és elég nyílvánvaló, hogy a zsír alatt izom van. (Másképp, hogy a fenében mozogna valaki?)
Az idióta kukacoskodásod helyett inkább a kérdésemre kéne válaszolnod vagy teljes nyugalomban tovább ugorhatnál egy másikra.
Elírás és rossz mérés. A magasságomat elmérték (rosszul volt felrakva a mérőszalag(?) és egyik barátnőm mondta, hogy az lehetetlen szóval megmért rendesen (nála). A derekamat pedig tényleg elírtam.
Viszont nemhiszem, hogy közöd lenne hozzá, és teljesen felesleges meggyanusítanod.
Ha nem a kérdésre válaszolsz keress magadnak jobb elfoglaltságot mert senki sem kiváncsi rád.
Vannak ilyen érdekes dolgok a testen.Az alkarod pl akkora mint a talpad.Vagy ha kitárod a kezed akkor a magasságodat adja(mintha ölelni akarnál valakit csak szélesen)
Amúgy most konkrétan mire is szeretnél választ kapni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!