Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éjszakai evésről hogy lehet...

Éjszakai evésről hogy lehet leszokni?

Figyelt kérdés
Valakinek sikerült?
2018. márc. 25. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Leginkább elhatározással. Már ha nem éhség okból van, mert akkor jobb étrend, kisebb kalóriadeficit, több mozgás, jobb elosztás környékén keresgélendő a megoldás.

De ha merő hedonizmus vagy önsorsrontás és nulla motiváció, akkor is segíthet, ha egy alapos, laktató vacsora van, mert alaposan jóllakottan még nekem is ritkán van kedvem enni (akit ez sem gátol, na annak nehezebb, ott tényleg rendet kell tenni fejben, elhatározni és betartani).

2018. márc. 25. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Remélem nem az este 6 után nem evésre.. Alvás előtt 1-2 órával még egyél és legyen meg az 1500 kcal és nem lesz gond.
2018. márc. 25. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a 6-7 óra senkinek nem éjszaka, bár nekem jó lenne, ha az 5 óra utáni evésről sikerülne lenevelnem magam, mivel garantáltan nem fogyok úgy... De ez speciális eset. Viszont mostanában úgy éjfél és 3 közt is van késztetésem evésre, aminek általában engedek. Na ez nem annyira poén. Én ezt nevezem éjszakai evésnek, ami éjszaka, lefekvés előtt van.

De van, aki fel is kell enni, az számomra ismeretlen s valami speciális problémakör lehet, kivéve, ha az ember éhesen fekszik le, mert akkor sokaknál természetes (engem nincs erő, ami felébresszen, így legalább olyan étkezésem nincs).

Több infó tényleg nem ártana.

2018. márc. 25. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Az este 6 utáni szabály valóban működik!(feltéve ha délutáni műszakos vagy) Amúgy meg ha nem szabadna enni este akkor minek van világítás a hűtőben?

Röhejes hogy egyesek szerint valami mágia következtében megemelkedik éjszaka az ételek kalóriatartalma

2018. márc. 25. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
késöbb vacsorázz és akkor éjjel nem leszel éhes, ha pedig nem vagy igazából éhes akkor igyál vizet az evés helyett, az segíthet. :)
2018. ápr. 19. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!