Kevés kilóm van, mégis kövér vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves fiú vagyok,hamarosan 15,és "Kevés tömegem van,mégis van felesleg hájam".53 Kiló vagyok,és 172 cm magas.Egyszerűen nem értem,hogy van aki 5-6 kilóval több az osztályban mint én,ugyanakkorák vagyunk,és mégis neki szinte kockahasa van.Mit tegyek,hogy nyárig legyen egy normális alakom?2018. márc. 19. 00:35
1/5 anonim válasza:
Kevés rajtad az izom,és sok a háj. Arányaiban .
Ezekkel az adatokkal inkább felszedni kéne a tömeget,nem leadni még véletlenül sem .
Többet kell enni ,valószinüleg sokkal többet, és sportolni .
2/5 anonim válasza:
Igen, ez súlyra nagyon is kevés. Szerintem is az arányokkal van gond. Fehérjét egyél többet, és rendszeresen mozogj, sportolj.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem nagyon van rajtad izom, így plöttyedt, hájas kinézetű vagy ilyen kis súllyal is. Kis izmot kellene felszedni, sokat javítana az összképen.
4/5 anonim válasza:
Proteint többet enni és sportolni.
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez, tömegelj. Megizmosodni nem nyárig fogsz, de ilyen vékonyka alapállapotból azért már lesz változás, ha jól csinálod.
Máshoz felesleges mérni magad, vannak különbségek, igen, 1-2 szám még nem minden.
Van, aki kigyúrja magát, leszálkásít (normálisan, nem versenyszint, amihez már koksz kell, különben lemegy az izom is) s még akkor sincs olyan igazi kockahasa, mert ilyen a genetikája, egy picurka háj akkor is marad a hasán. De ha amúgy izmos és szálkás, ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!