Ha nő létemre soha nem voltak vékony lábaim, akkor hiába van normál súlyom, nem is lesz soha vékony a vádlim?
Vagy ha kifejezetten sovány lennék (de azért nem kórosan), akkor vajon a lábam is az lenne?
Tudom, nincs helyi fogyás, de mégis, mit tehetnék?
Én sosem voltam vékony, de ha vékonyra fogyok, nyilván a lábaim se lesznek zsírosak :) Ez már csak ilyen. Az izom pedig szép és kell, bár aki elsorvasztja, annak az sem lesz sok.
Biztos, hogy gond van a lábaddal? Mert sokan akarnak pálcikákat egy rendes láb helyett, fel nem fogom, miért. Az izmaink nem véletlenül vannak.
Ha a felsőm és az alsóm különvennénk, akkor felül már inkább vagyok vékony, alul pedig vaskos. Így vagyok normál.
De aránytalan.
És attól tartok, hogyha fogyok, akkor csak fölülről (karok, mell, has, arc), pedig onnan nem szeretnék.
Tehát szerintem aránytalanul sokat kellene fogynom, hogy legalább "normál" lábam legyen.
És igen, biztos, ahogy azt is látom, hogy fölül teljesen rendben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!