Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet élvezni ha fáj vmi?

Hogy lehet élvezni ha fáj vmi?

Figyelt kérdés
Mostmár muszáj megkérdeznem mert megbolondulok. Legjobb haverom folyton arról beszél,hogy milyen nehéz volt az edzés,mennyire fájt már neki a végén és hogy ez milyen f***sza meg király ahogy ő mondaná. Elhiszem, mivel napi 2 órát edz. Utána mindig mondja,hogy olyan jól lefárasztja az edzés, menni nem tud olyan izomfájdalmai vannak már de úgy imádja nagyon király... egyszerűen felfoghatatlan,hogy lehet élvezni ami fáj. Nem szadista meg semmi csak szereti. De hogy? Hogy nem unja meg? Folyton pörög én még ilyet nem láttam. Meg csak csirkerizst eszik meg zabot ez a három és rossz neki így de mégis élvezi mert szenved. Az utolsó ismétlésnél is majd meghal,csurog a víz róla, fuldokol,káromkodik de olyan jó az edzése. Ez mi? Mi baja? Ti is szeretitek ha nehéz egy gyakorlat?
2018. márc. 16. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen szinten én nem állok, ezért sem edzem lábra kb. sosem, mert utálom, de pl. bicepszezni szeretek és nekem, a kis lustának igenis jó, ha kemény és nehéz és utána izomlázam van :D Nem a (kis) fájdalom miatt, hanem amit jelent, hogy tettem valamit. Plusz utána elfeküdni a padlón is annyira jó :D

Hedonista vagyok és hangsúlyozottan NEM mazochista, de a dolgok nem olyan fekete-fehérek.

Egy velem ellentétben komolyan edző embernél ezek még erősebbek.

A táplálkozásban viszont nagyon fontos számomra az élvezet, de az egészség még inkább. Szerencsére ezek nem sűrűn ütköznek.

2018. márc. 16. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
A sportolás endorfint szabadít fel. A testedzéstől több energiája van, azért van felpörögve.
2018. márc. 16. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk aki csak csirkerizst eszik meg zabot, az vagy nagyon kezdő, vagy debil.

Az edzés közbeni utáni "fájdalom" jó érzés, de ezt nehéz elmagyarázni neked, ha még soha nem edzettél. Ilyenkor az ember büszke, hogy ma is legyőzte magát kicsit.

2018. márc. 17. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg büszke magára. Lelkileg nehéz rávenni magad, hogy minden nap elmenj edzeni, amikor előre, tudod, hogy mennyire nehéz lesz... Látni, hogy hétről hétre 10-20 kilóval többel tudsz csinálni egyes gyakorlatokat felemelő érzés.

Szánalmasnak tartom, amikor valaki legyen az edzőterembe, 50 kilóval guggol 10-et, aztán mondja, hogy ez volt a lábnap :DDD

Küzdeni, kitartónak és keménynek lenni nagyon jó érzés!

2018. márc. 17. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szeretem ha fáj ,az azt jelenti jól csinálod és ettől fejlődsz. Persze ha még pont akkora a terhelés,hogy szabályosan csinálod a gyakorlatot . Én egy lusta disznó vagyok egyébként,de már megszerettem és hozzászoktam,hogy muszáj csinálni , élvezem is legtöbbször . Mondjuk kajálni biztos nem tudnék csirkét meg rizst egész nap , van még ezer féle kaja ami sokkal finomabb és jó ,ilyen értelemben utálnék szenvedni .
2018. márc. 19. 00:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem élted még át milyen érzés az a fájdalom. Milyen érzés, hogy hétről hétre egyre jobban tetszik magadnak a testképed. Milyen érzés mikor már nem 100 hanem 112,5 kg tudsz szabályosan fekvenyomni. Ezt érezni kell csak akkor értheted meg.
2018. márc. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!