Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 166cm-hez 70 kg...

Szerintetek 166cm-hez 70 kg sok? 14/L

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék leadni pár felesleges kilót szinte már mindennel próbálkoztam.
2018. márc. 15. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy kicsit sok.
2018. márc. 15. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Sok. Én 165-höz vagyok 64, és még ez is sok, ilyen magassággal 55 kilósan éreztem magam a legjobban. Ha izmos is vagy akkor 58-60, de a hetven mindenképpen sok.
2018. márc. 15. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Ne foglalkozz azzal a pár kilóval, kinek akarsz megfelelni? Milyen szempontból sok? Esztétikailag nem tudjuk megítélni, hiszen nem látunk, de ennyi súllyal nem vagy elhízott, egészségi szempontból meg igazán nem számít. Maradj nyugton, még fogsz nőni, formásodni, nem kell egy pár kilón lovagolni.
2018. márc. 15. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
57%

Még ebben a korban nem szabad ezzel foglalkozni.

Úgy is fogsz nőni, formásodni, alakulni.

DE ha már most elrontod azzal hogy fogyókúrázol, sose tudod rendbe tenni az egészséged.

2018. márc. 15. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Lehet lepontozni, de az a 70 kiló akkor is sok, ott már van rendesen kar, comb, has, stb. Tudom, mert 14 évesen én is voltam ennyi, és tudom, hogy minden percét utáltam és gyűlöltem amit a tükörben láttam. Az embert ilyenkor kezdi el foglalkoztatni az, hogy hogyan is néz ki, és az extra súly nagyon alá tudja ásni az önbizalmát.

70 kiló egy 180-185 centis nőnek ideális, de 14 éves lányként már nem nagyon fog nőni sem, max. 1-2 centit, ami nem túl számottevő. Lehet azzal érvelni, hogy majd leadja, de a saját példámból kiindulva tudom, hogy ha valaki már ennyi idősen túlsúlyos, akkor az nagy eséllyel csak rosszabb lesz. Alaphangon is 10 kiló pluszt cipel magán, ami ilyen fiatalon egyáltalán nem egészséges.

2018. márc. 15. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem csekély a felesleged, hacsak nem vagy szokatlanul izmos tinilány (de felesleged akkor is van, csak kevesebb).

Életmódváltás. Több mozgás és/vagy kevesebb evés, lehetőleg jó étrenddel.

2018. márc. 15. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Kövér gyerekből hamar kövér felnőtt lesz. Sok, szerintem sok, az ilyenekből lesz százkilós néni harmincévesen.

168cm vagyok és 57 kg. Mindig ennyi voltam. Húsz évvel ezelőtti cuccaim jók rám, szóval nem vagyok fiatal.

2018. márc. 15. 22:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ de kifelejtettem hogy én mindennap tornázok egy negyven percet hasra popora karra stb. és próbálok mellette egészségesebben étkezni és már megy ez egy jó pár hónapja de sehogysem aka lemenni.:(
2018. márc. 16. 06:26
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Köszi a lepontozást. Sokaknak fáj az igazság. Bátorítsátok csak szegény kérdezőt hogy "az a néhény kilo plusz". Én kitartást kívánok neki és azt hogy nagyon okos hogy még azért időben észreveszi hogy elszaladtak a kilók és tesz is érte hogy ez változzon.
2018. márc. 16. 06:39
 10/10 anonim válasza:
Nekem ugyan ennyi magassággal 55kg-san is látszott, hogy volt rajtam plussz, másokon meg 60kg-an is álom alakjuk van. Sok múlik a csontozaton, zsír-izom arányokon.
2018. nov. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!