175 cm és 68 kg vagyok. Le szeretnék fogyni, kitaláltam egy diétát. Szerintetek sikerülhet vele? (többi lent⬇️)
Figyelt kérdés
Szóval annyira nem vagyok kövér, még csak túlsúlyosnak sem mondanám magam, de vékony akarok lenni. Most épp beteg vagyok (hasmenés, hányás), tehát meg van a diéta kezdőpontja. Ilyenkor mindig összeszűkül a gyomrom, így könnyebb lesz elkezdeni. Napi 3,4-szer szeretnék enni. Úgy gondoltam, hogy csak almát és tojásfehérjét eszem 4-5 napig és csak csapvizet iszom. Ez után folyamatosan bővíteném az étrendem, csak azt szeretném, hogy jól összeszűküljön a gyomrom. Kb. 2-3 hónapot szánok az egészre és 55 kg-ra szeretnék fogyni. 16 éves vagyok. Sikerülhet?2018. márc. 13. 11:23
11/16 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor leteszek erről.
2018. márc. 13. 12:12
12/16 anonim válasza:
Kiegyensúlyozottan egyél.
Minek a gyomorszűkítés? A gyomor egy bővülésre hajlamos szerv,a jóllakás pedig nem azon múlik, hogy tele van-e a gyomrod, akkor ennél egy csomó levest és nem lennél éhes, de ez nem így működik.
Ha gyomrot akarsz szűkíteni kiegyensúlyozatlan étrenddel, miért nem zsírosan eszel (bár úgy is lehet kiegyensúlyozattan enni, az jobb)? Annak aztán pici a térfogata...
13/16 anonim válasza:
Almából és tojásfeherjéből is lehet annyit enni, hogy ne szűküljön össze a gyomrod.A mennyiség legalább annyira fontos.
14/16 anonim válasza:
Alma hlyett egyel inkabb grapegruitot vagy narancsot mert a citrusok jobban fogyasztanak, a tojasfeherje jo.
De azert figElj, h ezekbol se vidd tulzasba, mert akkor ugyanott vagy.
Szoval kb reggel-delben-este 2-2-2 feherje + 1 narancs. Kozbe 1 feherje fel narancs, tizoraira es uzsonnara.
Igyal sokat
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
2018. márc. 13. 13:22
16/16 Tabbouleh válasza:
Régi kérdés, de valaki bssza már arcon a 14est
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!